Selina alebo Slavomíra

22. júl 2022

Ktoré by ste si vybrali z týchto dvoch pre svoju dcérku? Ja si neviem vybrať, tak bude ešte dlhéee rozhodovanie 😃 Zatiaľ sme si ich nalepili na chladničku a uvidí sa ☺️

basska_b
22. júl 2022

Selina pocujem prvykrat v zivote. Slavomira by som dala... Slavka je pekne

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terry2003
22. júl 2022

Selina je krásne meno. A namiesto Slavomíra sa mi viac páči Slávka.
Ja by som dala Selinu. Je to neobyčajne a medzinárodné meno.

mariaveronikag
22. júl 2022

Viac sa mi páči Slávka...Selina mi príde ako poslovenčené francúzske meno : Céline - ktoré je inak krásne a vznešené, ale ako Selina mi nesedí

lucia851
22. júl 2022

Ja ani jedno ani druhe

beata_k
22. júl 2022

Z tycho dvoch...Selina.

majka1921
22. júl 2022

Selina - Catwoman ;) prve co mi napadne. Inak pekne meno

tosomja
22. júl 2022

Selina. Ešte som nepočula, ani nedala, ale páči sa mi to meno. 😃

medina20
22. júl 2022

Nedala by som Selina ,ale Selin☺️pekne meno.

lubbie
22. júl 2022

Selina je zaujímavé meno, ale všetky zdrobneniny tohto mena znejú dosť hrozne podľa mňa. Museli by ste ju volať len Selina alebo Selin.

jaja20
22. júl 2022

Slávka je ako mušľa,to sami vôbec nepáči. Ak,tak Selena.

mameha7
22. júl 2022

Selina mi trochu znie ako slanina.

iwesska
22. júl 2022

Ja neviem,ci sa daju vobec tieto dve mena porovnavat,ved to je diametralny rozdiel,ci chcem dat dietatu rydzo slovenske meno alebo zahranicne. Selina Slaninkova...no neviem😬🤷‍♀️ To uz radsej ta Slavka.

autor
22. júl 2022

@mameha7 🤦🏽‍♀️

autor
22. júl 2022

@lubbie A prečo nie Seli? Mne sa to páči ♥️

saganka
23. júl 2022

mne Selina strasne evokuje slovo zelina, nemozem si pomoct... pride mi to taky nepodarok odvodeny od mena Celine... potom uz radsej ta Selena, ako bolo spomenute vyssie.... Ale ja by som z tychto 2 zvolila Slavku

eeffka
23. júl 2022

Dievcata to kazda mame nejaku asociaciu, Slavka je napr kamosova kobyla 🤣

mirkaandrej
23. júl 2022

Syn ma v triede dievča s menom Selina ( Nemecko ), je to velmi pekne meno 👍🏻

mirkaandrej
23. júl 2022

@eeffka ja som Miroslava , a raz ktosi kričal na psa - Mira k nohe 😂😂😂

eeffka
23. júl 2022

@mirkaandrej a skocila si? 🤣

mirkaandrej
23. júl 2022

@lubbie nemusia sa používať zdrobneniny. Žijeme v Nemecku a dosť dlho mi trvalo si nato zvyknúť 🙈 ale už automicky volám deti Andrej - Kristina . A im to vôbec nevadi , práveže keď použijeme Adik - Kika , tak sa rozčuľujú ze oni sa tak nevolaju 😂

eeffka
23. júl 2022

@mirkaandrej no konecne som pochopila preco kamos vola zenu Zuzana, pre mna je to hnusne tvrde uradne

tribaby
23. júl 2022

Aj by ma zaujimalo, odkiaľ je tá Selina, lebo posledné tri roky každé druhé rómske dievčatko u nás sa tak volá.

majka1921
23. júl 2022

@tribaby fakt? ako som pisala vyssie, poznam jedine Selinu Kyle, co je Catwoman v komiksoch/filmoch o Batmanovi. Mozno sa inspirovali tam :D

mirkaandrej
23. júl 2022

@eeffka no ti Nemci su taki tvrdi 😂
Tu je to uplne normalne , ale minule som švagrinej povedala Lena a samej mi to bolo blbé, že ako škaredo to znie.

mirkaandrej
23. júl 2022
tribaby
23. júl 2022

@mirkaandrej Tak naši Rómovia si nevyberajú z kalendára alebo internetu, ale z televíznych seriálov.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slavka12455
23. júl 2022

Ja by som nedala ani ani. Za mňa by sa mali vyberať mená ktoré sa nedajú povedať veľmi tvrdo. Ja som Slávka a keď mi niekto povie Sláva mám chuť mu vraziť. Nerob jej to :D