Ahojte čakám bábätko chlapčeka 😉nevieme sa ale rozhodnúť na mene Patrik alebo Oliver. Ďakujem za názor
Oliver
Oliver je teraz asi viac oblubene meno ....syn ma vela kamosov, co su Oliverovia
Patrik...aj keď toto meno letelo začiatkom 90tych rokov...😉
Oliver
@alinka5 mne sa paci viac Patrik 😉
A už máme 3 ročnú dcéru Ivanku 😉😉😉
@alinka5 k tvojmu priezvisku Hotvárthová mi ide skor Patrick, ale inak sa mi viac páči Oliver 😉
@alinka5 Oliver
@alinka5 nuž, netuším priezvisko... Nemáš muža a rodinu? Lebo ja úprimne neviem pochopiť, že niekoho zaujíma názor na meno pre vlastné dieťa od anonymných ľudí na webe. E. Môj názor je, že ani jedno👍
@maciatkolulu ved hore azi 2x dvakrat napisala priezvisko
Oliver
Mam Olivera,ale k priezvisku Patrik. Aj ked casom by ste si zvykli na vsetko
Spýtaj sa Ivanky, aké meno by (z nich) vybrala pre bračeka.... Keď sa bude raz malý pýtať, prečo sa volá, ako sa volá, bude oveľa krajší príbeh, že meno mu vybrala sestrička.... ako nejaké tetky z internetu. Aj pre samotnú dcérku bude mať ten príbeh úplne inú hodnotu. Alebo počkajte, kým sa malý narodí a uvidíte, ku ktorému menu vás to pri pohľade naňho bude oveľa viac ťahať.
Páčia sa mi obe 🙂 Ale keď si pridala priezvisko tak mi asi viac rezonuje Patrik 🙂
@maciatkolulu priezvisko je Horváth
@petulda333 ďakujem za upozornenie, ale nečítam všetky príspevky, ani by na rozum neprišlo, že sem niekto procetny napíše ešte aj priezvisko...
páčia sa mi obidve a obe sa dobre hodia aj k priezvisku. no troška viac by ma to ťahalo asi k patrikovi
@alinka5 Oliver 👍👍👍
@maciatkolulu tu je vsetko mozne 😁
Patrik
K Horvathovi sa hodi uplne každe meno, je take univerzalne
Oliver 🙂