Ahojte,nevieme sa s muzom zhodnut na mene pre dieta. Mne sa paci Roman,muzovi Juraj,niesme zasadne proti tomu druhemu menu ale kazdy bojuje za to svoje. Ktore sa vam paci viac?
Aj mne Juraj
Jurajov je strašne veľa mne osobne sa paci viacej Roman 🙂
Obe su pekne😉
Ja nikdy neviem, ako mam Juraja oslovovat...ci Juro, Duro, Juri, Duri..Juraj je take oficialne trochu..
Ani jedno🤐 nevyberiete nejake ine na ktorom za zhodnete obaja? Je plno peknych zaujimavych mien
Konečne v tejto "Yessica, Kevin" dobe tradičné slovenské mená 👍 ... za mňa je to jedno, obe sú pekné 🙂
Juraj 😊
Obidve sú v pohode. Mne sa viac páči Juraj.
Juraj je krásne meno 😊
Juraj 😊
Ja keď počujem Roman tak ma hneď napadne mama ozen ma a "ale Romaaaaan" (a ďalšia radosť vo mne)
😂 Ale inak to meno nieje zle.... Ale... No 😅
Juraj je podla mna krajsie, mne je take srdcu blizsie 🙂
Svokor je Roman, manžel je Juraj. 🤦♀️😆 Ja osobne by som nedala ani jedno, no už som x krát povedala nášmu synovi Jurko, takže môj víťaz je jasný. 😁
Roman jednoznačne ❤️
Juraj
Juraj
Krasne mena su obidve.
Juraj
Roman
Roman
Roman pre mna top meno
keď už musím, tak Juraj...
Určite Juraj. 👍
A keby mu date aj aj? Za mna ,ked len jedno ,tak Juraj. Moja kolegyna ma doma dvoch a tak pekne to znie keď o nich rozprava, Jurko toto, Jurko hento. Paci sa mi aj Roman, ale ked mu chces pekne povedat tak bud dlhe Romanko, a potom pocuvam ako kamosa oslovuju Romčo co je otras, Romík tiez 🙈
Máme Romanka ale iba kvôli tomu že svokor aj muž sú Roman.Velmi som s tým stotožnená nebola ale už si neviem predstaviť že by sa volal inak ♥️A hlavne nepočuješ to meno až tak často.
Aké máte priezvisko? Za mňa Roman.
Juraj
Mne sa viac paci Juraj