áno
Dakujem
Meno pekné, ale asi nie na Slovensku. Tuna nikto nebude vedieť, ako sa to číta. A podla mňa si z nej bude stále dakto uťahovať.
@luciaruz ckam babo a inspirovala ma jedna kolegyna ktorej sa tak vola znama citaju to aleandra alebo alechandra
Vieš aké opletačky bude mať s menom? Najskôr to nebudú vedieť prečítať v škole,potom na úradoch. A keď budú niečo vypisovať, tak prosím ako sa to píše. Ja by som ho tiež nedala
@domka222 priatel mi dal cas vybrat meno do vecera, hadame sa uz 8mesiacov. Ak vecer nenajdem vhodne meno on chce Anezku pomooc
To meno sa číta Alechandra a je ako z cigánskej telenovely. Meno podobné ako Kevin, Luccas, Jessicca... Sharon..
Anežka je prekrásne meno. Toto vyzerá akokeby mal niekto problémy s výslovnosťou, celý život vysvetľovať niekomu ako to má písať a čítať....nerob to tvojmu dieťaťu
Dala by som normálne Alexandra
@martul mne sa anezka nepaci pripomína mi tu vulgárnu basen ale neviem ake ine meno vybrat priezvisko mame Stankovianska
Musí byť na a? Toto by som nedala.
@januska12323 nemusi ale pri ziadnom dievcenskkm mene z kalendára mi srdce neposkocilo
Napíšte si viacero mien na papier. Ono stačí rozhodnúť po pôrode keď už ide o to. 😁
Mne príde prepáč také telenovelovske z tých mexikana a Kolumbia telenoviel
@januska12323 on ma len jedno meno v zozname,anezka a mna z toho ide picnut
Mne napadla hneď Stanislava ( Stanka ) podobne priezvisku 😊
@nejdemaprihlasit stanislava stankovianska neblázni:D
Mne sa páči viac meno Alexandra, je to podobné, znie to pekne. Alejandra je tiež pekné ale môže byť problém, že ľudia nebudú vedieť ako sa to vyslovuje, budú to komoliť.
A co poviete na Mariami? Alebo obyc Miriam/a
Ja som teraz pozrela do kalendára a hneď v nedeľu má meniny Sabína. Aj keď iniciály ss nič moc 😁
Mala som kamarátku, ktorá mala meno aj v priezvisku a mne sa to zdalo milé a ľahko zapamätateľne. To k tomu Stanislava /Stanka Stankovianska.
Miriam sa mi páči
Miriam pekne pasuje k priezvisku❤️
@yvankamala dakujem budem trvat na tomto mene, znie tak silno
K dlhému priezvisku odporúčam jednoznačne kratšie meno.
Ak chces zvolit cudzie meno, tak by som isla veru do niecoho, co sa nikomu pliest nebude. Toto mi pride trochu ciganske, ano, ale tak mne sa celkovo nepaci.
A dalsia vec, aj tak si to ludia budu zamienat s Alexandrou. 😀
Manžel ma lepší vkus.
Daj kratšie meno. Dlhé meno aj dlhé priezvisko je ako za trest.
Určite nie. Ale samozrejme záleží od priezviska.