Ahojte. Napadá vám nejaká prezývka z mien Elizabeth a Noemi, ktorá znie dobre, sú tam zakomponované obe mená a dala by sa "použiť"? 😅
Akoze, nieco na sposob "Renesmme" ? 🦇
Elemi?
@motogirl699 betynoe
Neli
@motogirl699 Eli a Mimi, alebo Sissy a Mimi
Betmi a Lizmi😂
Noela 🙂
Lizbeth a Noam
Elizabeth - Eli, Beth, Líza, Lizbeth, Elis, Elisa, Lisa
Noemi - Emi
No....vidim,ze vsetky to pochopili🙃
Ak by si to prehodila,tak j Noel,Noeli....a mas vianoce cely rok😁😆
Ale tak...to uz by bolo asi celkom ine meno
Alebo este Elino,Elinoem...
noeli ... elimi,elina
btw naco kazit meno kombinaciou 2 co k sebe aj tak nejdu?
Noemi sme vždy hovorili Noemi 🤷
ludia ale ona chce spojit dve mena do jedneho .. nie 2 rozne prezyvky ... 2 mena -jedna prezyvka....
to je čo za šialený nápad?
@motogirl699 vlastne mame za ulohu vymysliet uplne nove meno..nie prezyvku..
@motogirl699 Noli (No=Normu,Li=Elizabeth)😉
Keď sa vám dané mená nepáčia tak ich nedávajte. To je aká logika dať meno a potom vymýšľať ako to dieťa budem volať. 🙈
@januska12323 nám sa dané mená páčia.. preto sme ich vybrali.. neboj sa, vieme ako volať vlastnú dcéru, nie je "bez mena".. len sme sa tak bavili, či sa dajú nejako spojiť do prezývky, tak som len chcela vedieť aj názor iných ľudí.. nejakú kreativitu
To sa ale nerobi 😂jedna prezyvka sa robi z 2 celebrit paru Brangelina…
Elinoe 😁
Noela/Noeli
@motogirl699 tie dve mená sa k sebe nijak raz nehodia. Sú to pekne mena, preto by som ich nedehonestovala tým, že ich budem kombinovať. Kombinácie sú naozaj hrozne. Nijak raz sa to spolu nehodí. Ak už tak veľmi chcete byť originalni možno by som ju volala Eny. E. N. Iniciály
Ona ta z Ladoveho kralovstva Elza je vlastne verzia mena Elisabeth... ci? Este poznam aj dievcatko Elizu. Jaj, ci to ma byt hybrid Elisabeth a Noemi? 🙆♀️
U nás volajú Noemi Noema😅
@motogirl699 napada mi jedine Elmi.