Prečo má skoro každý problém s menom Nikola?

29. aug 2022

Prečo ľudia robia rôzne srandičky atď z mena Nikola?

viestta
29. aug 2022

Ja s nim problém nemám, takže každý určite nie

emm_i
29. aug 2022

Lebo niekto si vymyslel, že Nikola bude typická pipka a už to tak utkvelo. Pokojne to mohla byť Martina, Eva, Mirka, Jana, Broňa... ale je to NIKOLA. Amen.

klarissa25
29. aug 2022

Ja som asi mimo, ale takrto blbosti s menami idú mimo mňa 😅

janetinka27
29. aug 2022

neviem o tom mene nic

mikadooo
29. aug 2022

Hmm nepočula som tiež, že by si niekto robil srandu z Nikoly... Ty si Nikola? Nebude to skôr tebou ako menom?

nelca0510
29. aug 2022

Ak narazas na emefku,tak vybrali proste nejaké meno a robia si z neho v rôznych situáciách srandu. Nič sa ti nehladaj,Nikola.

cervenaruza123
29. aug 2022

To mas ako hlupy Jano alebo ine. Jednoducho sa nejake meno vybralo. Myslim, ze to zacalo na Emefka. Vybrali si meno, ktore v danej generacii bolo castejsie, preto pasovalo na viac typov dievcat a aj na tie namyslene. A uz to prischlo az tak, ze az to necakali. Cesi tam tiez maju na niektorych humoristickych strankach zase Slavek a Pavlina. Lepsie to vo vtipe vyznie ako ked napise len ze muz alebo on, tak dali mena.

derdia
29. aug 2022

Ani mne sa nepaci....ale dovod neviem.

lindous
29. aug 2022

Lebo je to proste meme, nič hlboké za tým nie je, niečo ako americká Karen alebo sterotypné vtipy o Dežkovi a Anči...😅

alexandramb
29. aug 2022

Ja napríklad žiadnu normálnu Nikolu nepoznám, všetky sú také jednoduché 🤷‍♀️

nikpa
29. aug 2022

To čo je za blbosť?! 😄

nikpa
29. aug 2022

A Mimochodom všetkym Nikolam dnes prajem krásne meniny 💛😄

autor
29. aug 2022

Ja som to už dávnejšie videla aj na Instagrame a nie len na Emefke. 😅 Proste si z toho mena robia väčšinou ľudia srandu. Našťastie na moje meno zatiaľ žiadne také srandičky nie sú. 😃

sona96
29. aug 2022

Kedysi boli vtipy o Morickovi, teraz sú o Nikole. Nič viac to nie je.

kataina
29. aug 2022

Nikola je meno pre dievca aj pre chlapca, takze si ho volia aj transvestiti. Poznam aj dievca aj chlapca s tym menom. U chlapca mi bolo trosku zvlastne, ale zvykli sme si

https://sk.wikipedia.org/wiki/Nikola

mirkava
29. aug 2022

Pekne meno... tiež nechapem

elenajezova
29. aug 2022

Moje krstniatko je Nikola a nemám s týmto jej menom najmenší problém ..

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz