Poraďte z týchto ktoré sa van zdajú najkrajsie: Roland, Tristan, Augustín, Melichar, Zoro, Ferdinand, Alfréd, Gregor, Hugo, Medard, Zachej. ❣️
Tristan. Ale závisí od priezviska
Roland bude podla mna pre dieta najmenej bolestive
Gregor, ostatne jak mena pre osadu
Uz nestacilo? 🙄 Denne anonym zakladas nezmyselne temy o menach
Hugo
100 ludi,100 chuti....mne kazde pride ako nejaky trest pre to male....asi aj za mna je najmenej bolestivy Roland...ale ak sa paci “rodicom”,proti gustu ziaden disputat...
Z týchto mien asi Gregor... ostatné nie.
To je fakt sada cudnych mien (jemne povedane). Co vas k tomu vedie, vybrat jedno z nich. Nesudim, len ma to zaujima, lebo toto clovek casto nevidi.
Tristan by bola moja volba.
Gregor a hugo
Gregor a Hugo sú úplne normálne mená, Hugo je aj celkom používané. Ja by som tiež chcela Huga, keby manžel súhlasil 😄 celkovo sa mi veľmi páčia mená s písmenom G, tak lahodia uchu 😄
Priezvisko bude Samko, Anderko, Zubák,Bryndzák?
Niekomu dobre udiera na mozog,keď denne zakladá nove diskusie s menami, ktore sú ako za trest.
Niekto objavil kalendár? Alebo sa niekto nudí počas online hodín?
Za mňa Tristan. Krásne meno a krásny príbeh o láske.
Ziadne. :D Hrozive mena...
Tak tak záleží od priezviska ale za mňa Zachej
Ani jedno 🤢🤢🤢🤢
Tristan bol kamaratkin pes.
Farar na svadbe:" Zisli sme sa tu všetci pritomny aby sme oslavili lasku Medarda a Kunigundy
Ani jedno 🙉🙉🙉
Keby len tieto mená existovali tak Roland...
Inak žiadne 🙈
Hugo
Gregor, Hugo
Tristan (znie tak bojovnícky) ak prizvisko nie je také echt slovenské.
@sisa_s už prebrala všetky z kalendára, chýba len Veľkonočný pondelok
Baby no povětšině tak někdo pojmenuje své dítě protože se mu to jméno líbí ne ? 🙂
Mám doma Freyu a jméno bych ji také dala znovu ♥. Taky se mě neliběj jména na jedno brdo co má každé détko ve školce a žádné mamince neřákám, že jsou to jména jak za trest nebo co jim to malé udělalo... Jinak z jmén se mi nejvíce zamlouvá Gregor
Z týchto čo si uviedla Hugo
Gregor 😊