Ahojte viem že už tu bola určite nejaká podobná diskusia ale chcela by som to mat pokope tak sa ospravedlňujem. Prosím poradte nezvyčajne dievčenské mena veľmi sa mi páčia nezvyčajne mena preto premýšľam aké zvoliť aby sa dalo dievcatko pekne oslovovať aj v zdrobneninach. Ďakujem zienky❤️
Merien 😍
Laurencia. Tak sa vola triedna mojej dcery. Podla mna je to jedno nadherne a originalne meno .)
Syntia, Letty 😍
Kámoška má Zaru, šéf ma Dayu ...Zaruška, Dayuška, osobne sa mi páči Zoja, nezvyčajných mien je veľmi veľa, ale my nevieme ktoré tebe pripadajú byť nezvyčajné, ktoré by sa ti páčilo 🙂 ja osobne nie som za extrémy ako máme v škôlke Chelsea napríklad...ale to už je každého vkus osobný
@limetka69 syn ma v skolke Kitty 🤣🤣
Lujza ;)
@veronikaszabova ale nie... :D
@limetka69 kukala som ako puk 🙂
A decka ju volaju Kitinka 😳
aj Marion je pekné meno, lady Marion 🙂
Jedna znama ma dcerku vola sa Melody a Deboru mne sa paci Noemi
Madison, zdrobnenina Maddie
Marina-absolutne nezvycajne a tradicne zaroven.
Aylin, Sindy, Chimena,
Karmen
Ak chces nezvyčajné meno na dnešnú dobu, daj Katku, Danku, Mirku....
regina....
My mame Zoju... ale asi by som dala s "y" Zoya....
@sweetdreams jeee mám nezvyčajné meno, :D ale mne sa páči 🙂 Dana...nie Daniela, som proste len Dana ....mama je Danka, a v rodine ma dodnes volajú Danuška 🙂 aj ked už som veľká kobula :P
Brunhilda, Lukrecia. Adolfína, Desdemóna
@nini1010 áno ja sa tak volám 🙂 v našom meste popularita tohto mena stúpla 🙂
Nad niektorymi, ktore uz deti maju, neostava nic ine, len sa z chuti zasmiat.. 🙏😅
a ešte ma napadlo nezvyčajné meno, ktoré som počula len raz, že sa tak niekto volá aj to pred 20timi rokmi 🙂 Sidónia - Sida.
Dàlia,Rita,Aneta,Heidi,Wendy
@limetka69 Danka je veľmi pekné ;)
Ja som sa vždy chcela volať Sabrina. Inak aj Kasandra, Albína a Žofia mi prídu pekné.
@monca0021 Anika
Zigfrida
@monca0021 Moje naj sú (neviem ci nezvyčajné) Edita, Ela, malvína, Gréta, Júlia.