Ahojte poradíte mi nejaké meno pre dievča? Rozhodli sme sa dať nie tradičné slovenské ale take neutrálne aj v zahraničí kde s tým nebudú mat problém. Mame vybraté meno MIA to je jedine meno na ktorom sme sa s priateľom zhodli a jemu sa to meno veľmi páči a od začiatku je rozhodnutý. Len ja stále premýšľam aj nad nejakou alternatívou keďže všade čítam že už je veľmi moc používané. Je to predsa aj najpoužívanejšie meno v Nemecku a tak ďalej. Máte nejaké iné typy ktoré by som mohla navrhnúť priatelovi? 😁
Moja sa vola Sina
Anna, Hana, Miriam
Nina, Hana
Kamoska sa s muzom dost casto stahuju za pracou kade tade po svete a dcerke dali meno Melissa. Meliska, Meli... Paci sa mi to 🙂
Sára, Sarah
Podla mna je takych mien vela.. sara, hana, anna, nela, mia, maria, daniela, veronika, lena, klara...
Ema je skveleee meno. A aj je take slovensko zahranicne... Moze mat hocijake priezvisko🤗Napr. Ema Roberts, Ema Jones, Ema Naderer, Ema hocijaka🤗🤗🤗🤗
Olivia, Lydia, Monika, Veronika, Dominika, Anna...
Elena, Mafalda, Magdalena, Patricia, Paula, Olga, Marta,Martina, Lena, Valentina, Natalia
@prasiatko30 Mafalda?? 👀👀🙊
@blanblan mafalda - nadherne meno 🥰
Lea, Bianka
@prasiatko30 ja teda neviem ci by sa dobre nosilo, ale mozno ja som divna...
Michaela
@blanblan otazka zvyku 🤷♀️
@prasiatko30 ako sa to meno vyslovuje
@nikyball ako sa pise - nie je tam ina vyslovnost
Podľa mňa to môže byť aj Dominika
Kristina, Greta, Lucia, Tatiana
Diana, v skratke ju voláme Dia
My mame Terezu
Julia. Slovenské a aj zahraničné
Noemi
Nikol…
Ester, Lucia, Monika, Anna.
Naša dcerka je Juliana. Podla mna je to krasne meno ako pre princeznu a v pohode aj do zahranicia.
Amélia
Nia