Zdravim čakám druhé dieťa zatiaľ nevieme čo to bude ale chceme už vybrať mena.
Prvá dcérka sa volá Lívia priezvisko Balážová ♥️.
Poraďte netradičné mená....
Mne sa páči aj Timotej,Tibor, Alex, Selim,Noel...
Dievčenské mená..
Melissa, Arianna, Bibiána, Evelín, Timea
Priateľ nechce žiadne s tých mien..
On chce netradičné tak poraďte aké... 🥹🥹
Suseda má.dvojicky Liviu a Liviusa.kolegyna Liviu a Oliviu.
No k priezvisku by som sa "netradicnym" vyhýbala na kilometre. V dobrom. Taka Hana Balažova zneje krajšie ako Trinidad Balažová.
Lucia, Maria, Karin
Patrik, Samuel, Kamil
Ved ked chce netradicne, snad vie ake to su, a da ti on nejaké tipy
Ak dievca tak Sofia ak chlapec tak Burgas
Z tých mien určite Tibor a Timea. Nádherné mená, tie sa mi vždy páčili. Skús si to presadiť a nedávaj nič netradičné.
Balaz je tak strasne tradicne az to boli. Co netradicne by k tomu potreboval pan manzel? Troska kritickej sudnosti a stipka vkusu by mu nezaskodili😀
Noel Balaz, ci Selim Balaz, ved to trha usi. Ak chce pruatel netradicne meno, nech si najprv zmeni priezvisko na netradicne.
Anife, Lesana, Alan, Mario
K tak tradicnemu priezvisku sa moc nehodia netradicne mena.
Baltazar, Berenika
Ja som Lívia a dcéru mám Lujzu - dosť netradičné meno, je jediná široko ďaleko 🙂
Mne prídu dosť netradičné už aj tie, čo píšeš ty :D ak chce ešte netradičnejšie, nech sa pochlapí on a dá zoznam, mien, čo by sa mu páčili.
@martinmmartin Burgas? Strašné....
Selim Baláž? 😳 To by si mu fakt spravila? Zrovna vase meno je take,ze s nicim netradicnym dohromady nejde,je to ako past na oko. Ale tak moze byt aj Onur Baláž🤷♀️
Možno Oliver nie je také časté a hodí sa k Lívii, z dievčenských napríklad Viola.
Chlapčenské netradičné (a podľa mňa sa aj hodí k priezvisku) mi napadlo - Jerguš.
Celkovo k vášmu priezvisku by som volila skôr takéto netradičné, málo používané, slovenské mená, nie Noel / Selim a pod.... Tie mená sú samé o sebe v pohode, pekné, len sa podľa mňa nehodia k priezvisku. Ale v podstate ti môže byť jedno, čo si kto o tom myslí. Dajte také, čo sa vám páči....
k tomu priezvisku Pišta a Anča
georgína, dalia, hortenzia alebo margareta
@gabriela2952 ja sa volám Bibiána, manželovi sa páči, čakáme druhu babu a vraví, že mám dať po sebe, ale ja s tým nie som stotožnená, moje meno sa mi páči, ale príde mi čudné dávať meno po mne 🤣 prvorodena dcéra je Timea a druhá bude zrejme Liliana
Ahoj, no ku vášmu priezvisku mi moc nejdu tie zahraničné mena. Z tyhcot co si napísala sa mi páči Timotej a Bibiana .