Poraďte netradičné mená

26. jún 2024

Zdravim čakám druhé dieťa zatiaľ nevieme čo to bude ale chceme už vybrať mena.
Prvá dcérka sa volá Lívia priezvisko Balážová ♥️.
Poraďte netradičné mená....
Mne sa páči aj Timotej,Tibor, Alex, Selim,Noel...
Dievčenské mená..
Melissa, Arianna, Bibiána, Evelín, Timea
Priateľ nechce žiadne s tých mien..
On chce netradičné tak poraďte aké... 🥹🥹

gabriela2952
26. jún 2024

Ahoj, no ku vášmu priezvisku mi moc nejdu tie zahraničné mena. Z tyhcot co si napísala sa mi páči Timotej a Bibiana .

hopsas
26. jún 2024

Suseda má.dvojicky Liviu a Liviusa.kolegyna Liviu a Oliviu.

lizatko1009
26. jún 2024

No k priezvisku by som sa "netradicnym" vyhýbala na kilometre. V dobrom. Taka Hana Balažova zneje krajšie ako Trinidad Balažová.

rosavia
26. jún 2024

Lucia, Maria, Karin
Patrik, Samuel, Kamil

trema
27. jún 2024

Ved ked chce netradicne, snad vie ake to su, a da ti on nejaké tipy

martinmmartin
27. jún 2024

Ak dievca tak Sofia ak chlapec tak Burgas

kvadrinkaaa
27. jún 2024

Z tých mien určite Tibor a Timea. Nádherné mená, tie sa mi vždy páčili. Skús si to presadiť a nedávaj nič netradičné.

guliver19
27. jún 2024

Balaz je tak strasne tradicne az to boli. Co netradicne by k tomu potreboval pan manzel? Troska kritickej sudnosti a stipka vkusu by mu nezaskodili😀

oli18
27. jún 2024

Noel Balaz, ci Selim Balaz, ved to trha usi. Ak chce pruatel netradicne meno, nech si najprv zmeni priezvisko na netradicne.

opica_skorica
27. jún 2024

Anife, Lesana, Alan, Mario

diewcatqoo
27. jún 2024

K tak tradicnemu priezvisku sa moc nehodia netradicne mena.

faustine
27. jún 2024

Baltazar, Berenika

livuska124
27. jún 2024

Ja som Lívia a dcéru mám Lujzu - dosť netradičné meno, je jediná široko ďaleko 🙂

dixitka
27. jún 2024

Mne prídu dosť netradičné už aj tie, čo píšeš ty :D ak chce ešte netradičnejšie, nech sa pochlapí on a dá zoznam, mien, čo by sa mu páčili.

rozculena
27. jún 2024

@martinmmartin Burgas? Strašné....

iwesska
27. jún 2024

Selim Baláž? 😳 To by si mu fakt spravila? Zrovna vase meno je take,ze s nicim netradicnym dohromady nejde,je to ako past na oko. Ale tak moze byt aj Onur Baláž🤷‍♀️

macekovam
27. jún 2024

@iwesska mňa pri Tom priezvisku neprekvapí žiadne netradičné meno..

kristiii
27. jún 2024

Možno Oliver nie je také časté a hodí sa k Lívii, z dievčenských napríklad Viola.

livuska124
27. jún 2024

Chlapčenské netradičné (a podľa mňa sa aj hodí k priezvisku) mi napadlo - Jerguš.
Celkovo k vášmu priezvisku by som volila skôr takéto netradičné, málo používané, slovenské mená, nie Noel / Selim a pod.... Tie mená sú samé o sebe v pohode, pekné, len sa podľa mňa nehodia k priezvisku. Ale v podstate ti môže byť jedno, čo si kto o tom myslí. Dajte také, čo sa vám páči....

hara_vara
30. jún 2024

k tomu priezvisku Pišta a Anča

karolinakr
1. júl 2024

georgína, dalia, hortenzia alebo margareta

bibiankaa
3. aug 2024

@gabriela2952 ja sa volám Bibiána, manželovi sa páči, čakáme druhu babu a vraví, že mám dať po sebe, ale ja s tým nie som stotožnená, moje meno sa mi páči, ale príde mi čudné dávať meno po mne 🤣 prvorodena dcéra je Timea a druhá bude zrejme Liliana