Ahoj baby ake meno je podla vasho nazoru najkrajsie? Podmienky su aby sa zacinalo na pismeno “M” a nech sa hodi k slovenskemu priezvisku. Prvu mame Michaelu. Nech nie je otrepane, lebo uz aj Miska je celkom 🤦♀️ Zn.: zufala z tolkych moznosti 😂 Vdaka kazdej za reakciu ☺️☺️☺️
Tiez by sa mi paci celkom margareta ale paci sa mi aj mia 🙂
@miska_mysicka Marina
Melánia,
@miska_mysicka ja som mala medzi favoritmi Melániu alebo Magdalénu - páči sa mi skratky Melly a Megi 🙂
ale Miška je veľmi pekné a mne sa páči aj Martinka alebo Margaréta - poznám jednu a volajú ju Grétka 🙂
Marína, Magdaléna a Margaréta sú veľmi pekné 🙂
mila
@miska_mysicka Monika, Mariana, Melisa.
Martina, Mia, Marína, Matilda, Madléna, Marion, Mada
@miska_mysicka Monika, Marína, Mia, Mária, Miriam, Melisa, Magdaléna. mien je dosť veľa, len si treba vybrať🙂)
Mne sa paci Marianna 🙂
Martinka ☺️
@miska_mysicka za mna Magdalénka
Meda, Milla, Mina, Manuela, Milica, Maya, Marianna, Matilda, Maxima, Milena, Milada, Miluska, Miriam, Miranda
Mia Matilda Maria
mne sa páči Marta
@miska_mysicka Ahoj, moja sestra má Malvínku. ♥️
@miska_mysicka Monika, Miriam, Mirka
@miska_mysicka mne sa na M páči Mia, Marína alebo Martina
Miriama alebo Magdaléna
Marta
@miska_mysicka no náhodou Misiek toľko veľa.medzi deťmi nie je ako v minulosti 😂 mne sa páči Miriam a Monika... Nie som za exotiky, už len kvôli tomu, ze bude musiet všade hlaskovať 😁 alebo pripomínať dve l, dve n... Ale tak pár tisíc na výber je aj na google 😁
❤ Margaréta ❤
My máme 18mesacnu Miriamku 🙂
Magdaléna a Matilda
Miriam 😊
@miska_mysicka my máme Markétku😉
@miska_mysicka Po prečítaní tvojho príspevku a tvojich podmienok ma napadlo meno Matilda 🙂
@miska_mysicka Martinka
Mne sa páči Marianna
@miska_mysicka Miriam, Magdaléna, Margaréta 🙂