Ahojte baby😊
Dávam to sem znovu lebo mi bol vymazaný prispevok a nemohla som si prečítať vaše odpovede😊
Aké by ste dali meno pre dievčatko😊 okrem Sofia a Ema. Rozmýšľali sme nad Viktoriou ale chceme ešte skúsiť ešte iné mená🙂 ďakujem za radu🙂
@katarinaluk ahoj...mne osobne sa páči Kornelia a kamarátka ma larissu...a ešte aj emília je pekne 😊
Pridavam znova koment: Ja mam pripravene meno Angelika 🙂
My mame Michaelu ❤️
Naša je Emily.
Chcela som celosvetové meno, nakoľko počítam s tým, že je veľká pravdepodobnosť, že naše deti už odídu zo Slovenska... A nedá sa jej povedať škaredo
Mne sa vždy strašne páčilo meno Karolínka,no len ju bohužial doma nemám :(
My cakame Nelku a doma mame Ninku 🙂
@katarinaluk Vanesa, Natália, Paulína ani jedno mi neprešlo 😂
Ja mam ella a môj favorit je Olívia
@katarinaluk Emilia
@fiafia tiež sme chceli nataliu ale sestra je tiež tehotná takže z toho nič nebude :D
Hlavne nie masovku ako Nina a spol. My mame Kristinku a druha by bola Elenka, Anita, Klarka....trebars
Sabínka, Eliška, Eliana
@masenkamedvedova tiež som chcela Elu ale môjmu sa to moc nepáči a neviem ako ho s tym presvedčiť😃
@marguay Anita nie je škaredé 🙂
@fiafia aj my máme vo výbere Natálku a Paulínku (ak to bude baba) 🙂
@malazlota Sabína to je tiež pekné 🙂
My máme Alexis a Vivien 🙂
@katarinaluk........a ja Melisu
Ja mam Viktoriu a Rebeku
@katarinaluk ja mam doma sofiu a dala. Bi som meno Olivia alebo Rebeka
Naše dievčatko sa volá Regina 🙂
@katarinaluk ahoj ja kebyze mam dievca tak je Nada 😊
Aneta, moja srdcovka 🙂 krásne pre mladú aj staršiu dámu, za mňa určite nie Nela a Nina, prvé príliš tvrdé, ako nadavla, a druhe zase presladené, a hlavne je ich veeeeela🙂
Viktoria je super meno a tiez Nikola.Takze mame Viki a Niki 🙂
@queenofdisaster_7 presne aj môj Mia zmija, atd atd😃 hrozne
@queenofdisaster_7 u nas som ja ta, co v kazdom mene najde nejaku blbu suvislost 🙈😁
@tyrkysova_kobyla 😂 presne aj my sme si tak hovorili. Okrem toho deti zvyknú v škôlkach prekrútiť. Rebeka- Jebeka, Rit(k)a- Riťka a iné 😄
@katarinaluk nam sa narodi koncom aprila Vaneska 😊
Ja som tiez nevedela ale zhodli sme sa nad Diankou 🙂 Tiez sa mi pacili Sofia a Emma ale tych je uz vela.