Ahojte, skuste mi poradit meno pre dievcatko ktore neni tak popularne posledne roky ako su napr : Sofia, Eliška a Nina, Ema, Viktória, Natália, Nela, Sára, Mia a Olívia, Diana, Hana, Anna, Tamara, Júlia, Laura, Emma, Karolína, Michaela a Rebeka.
Nieco okrem tychto popularnych, no chcela by som meno ktore znie pekne a neni popularne a ma aj nejaky svoj vyznam.
Simona
Lívia
ja som chcela elisku ale ked sa mi narodila v sekunde som to zmenila na Kiaru volaju ju Kiera-tak to v uk citaju ..nemam ani sk priezvisko takze sa k tomu co mam hodi a vela jej meno chvalia .. kazdopadne dieta ked sa narodi uvidis ci sa ti meno k nemu proste hodi .. alebo som robila to,ze som si citala zaverecne titulky filmov kde su mena ludi co na filme robili a podla toho spisovala zoznam 😀
Klára
@pcamakova ja som tiež chcela druhu Lujzu😁 a mám syna Tea a dievčatko Leu
@iceberg Mila, Zara, Vanda, Amelia, Marina, Dominika, Bela…
Ja mam pocit, ze dievcenskych mien je velmi vela peknych 🙂
Isabela
Agátka
Slávka
Ja som chcela Sara alebo Judita a máme Vivien
@iceberg Izabela
Linda
Regina 🤷♀️
Inak Agata je krasne meno a malo ho pocut. Ja som mala na zakladme spoluziacku Agatu a odvtedy som ziadnu inu nestretla 🤔
Grétka, Anetka,
@iceberg my mame Letíciu
Zuzana,Katarína,Marína,Valentína,Valéria....
Daniela,Mária,Jana,Miroslava
Ja mam Ester a Terezu, rodina aj okolie nam vyber chvali ;)
Zuzana, Janka, Kristina, Ivana take tradicne a teraz menej pouzivane, paci sa mi aj Miriam (Miroslava je dlhe podla mna a ak este ebodaj dlhe priezvisko, co ti poviem.. pisem take dlhe meno furt :DD ) . Linda, Tamia, Timea uz viac pouzivane ale este stale menej ako tie tebou vymenovane. Simona je tiez dost caste meno, ved u nas v skole je ich milion, aj ja mam jednu :D
Tereza
My sme chceli Barborku, (Baška, Bara,. Barbi) alebo Nataliu. Ale máme zdravého Mateja
@iceberg my máme 2 tyždnovu Lujzu 💋♥️ a všetci hovoria aké krásne meno 💓