Ahojte baby včera som sa dozvedela že čakám chlapčeka , prosím vás poraďte mi aké mená sa páčia vám možno si vyberiem , ďakujem.
Tobias, Filip, Tomáš, Timotej, Matej, Palko, Andrej, Ondrej, Viliam
Patrik, Daniel, Dominik, Marek
Alan, domacky Ali, Alanko....je jediny v triede, je velmi spokojny ,meniny na MDZ
@cupovamonika My máme doma Dávida Bence(maďarské meno,meniny bude mať podla maďarského kalendara zajtra 21.marca😊)
Mne sa paci Martin, Michal, Adam
My máme Karolka..ale mne sa páčia moc aj Bruno, Adam, Nikolas 😊
@cupovamonika Ja mám Filipa.Zbožnujem to meno 🥰
Jerguš, Alexander, Teo, Max, Michal, ...
My mame doma Alexa a Matea 🙂 ale teda mame aj spanielske priezvisko k tomu 😅
Ja popravde absolútne netuším, aké meno by som zvolila, keby sa mi narodí chlapec 😀 Mne sa totiž žiadne nepáči. ☹
Tadeáš
Pridaj nejake info... prve dieta? Druhe? Priezvisko slovenske? Zahranicne? Ake zaciatocne pismeno? Mas nejake preferencie alebo vobec?
@cupovamonika Richard, Simon, Ivo, David
@cupovamonika Sebastián, Filip, Tomáš, Kristián, Timotej, Dominik, Dávid, Patrik, tieto sa mi páčia a vedela by som si predstaviť mať syna s takým menom. 😊👍🏼🍀
@27dianka nás dostal meno až na konci druhého dňa,už na nás v porodnici divne zazerali😅🤣
Kristian
Ťažko radiť, každému sa páči ,iné meno ..môj starší je Ondrejko nikdy by som nemenila páči sa mi každá podoba tohto mena Ondrík, Onik ,Oňulko,Ondri..proste všetky a moje najmenšie je po ocinovi Dusanko ..A to milujem úplne najviac,Dušan, Dudko ,Duduško..ja mu hovorím Dudanko milovanko🙂
Priznávam staré mena ,ale mne sa páčia
@cupovamonika Nám sa narodilo dievčatko, ale kebyže je to chlapček, tak by bol Branko ... No páči sa mi aj meno Richard alebo Hugo
Baby nedaruje niekto z vás mantinel kolo postieľky alebo baldachyn
@cupovamonika Keby si bola bližšie, tak hneď ti posielam.Zavadzia mi to doma 😂
@sudocek odkiaľ si ?
@cupovamonika Kremnica
Ojeej dosť ďaleko tak aspoň foto pošlite
@cupovamonika Richard💜
Patrik, Mário , Marco, Marek, Lukáš , Erik
@cupovamonika Andrej, Marek, Lukas, Martin
@cupovamonika mne sa zacalo pacit meni synovho kamosa Oliver. Vyber podla priezviska, nech sa to k sebe hodi.
My mame Adamka ale rozmýšľali sme aj nad Leom (Leonard), Oskar, Hugo, Oliver 🙂 ale musí sa hodiť k priezvisku 🙂 a ešte mne sa páčia také mená, ktoré sú “univerzálne”, bežné aj na Slovensku ale aj inde na svete, napr ten Adam, ak by aj žil niekde v zahraničí, nebude hneď na prvý pohľad podľa mena cudzinec 😉
Rastislav