Ahojte maminky nevieme sa rozhodnúť pri dievčenských menách.
Zoe alebo Lea?
Chlapec bude urcite Alex.
Doma máme Saskiu.❤️🍀👧🏻
z týchto dvoch Lea
miesto Zoe by sa mi páčila Zoja
Saška a Zojka by znelo pekne
Podľa mňa Zoe to je oveľa krajšie a nemá to každý 🙂
Noo aj mne sa viac páči zoe lebo sa neda tak moc zdrobneliť ako lea. Len to si musim este vydupkať😂😊
Mne sa viac páči Lea
Určite Zoe 🙂
Z týchto určite Lea. Zoe nieee..
Podla mna je z tychto dvoch mien lepsie meno Lea. Mne osobne sa Zoe nepozdava, ani neviem preco.😄
Zoe, ale ešte lepšie Zoja...
@baska1930 zoe
@0silvia0 my používame kadejaké zdrobneniny, ale mám jednu dcéru Sofiu, ktorá je priam alergická na to, keď jej hovoria Sofinka. Našťastie už dorástla do takého veku, že ľudia majú stále menej potrebu volať ju tak. Lenže niektorí tie zdrobneniny používajú automaticky a niektorým matkám to prekáža, čo celkom aj chápem... ale ťažko sa s tým bojuje.
Ja si neviem vybrať... 🤔😄
Zoe
Lea jednoznacne, lebo to bola moja oblubena postava v Modrom bicykli (hrala ju Letizia Casta). A chvalim za Saskiu, pacilo sa to meno aj mne
Záleží od priezviska, taká "Zouí Chovancová" bude trochu ťahať uši 🙂 ak je priezvisko univerzálne, tak je to z týchto dvoch úplne jedno, myslím pre mňa samozrejme 🙂
No a teraz vážne. Leu ti v škôlke premenujú na Lejku. To som chvíľu spracovávala... a Zoe zasa automaticky budú vravieť ZoJA, ZoJinka... to tiež mierne spracovávam.
@baska1930 Chapem to tak ze cakas dvojicky a chlapec bude Alex... ak ano, tak dievcatko by som pomenovala Zoe. Obe mena sa mi rovnako pacia ale Lea je prilis podobna Alexovi... Myslim ze budes ich mena velakrat vyslovovat spolu a Alex a Lea (Lea a Alex) je pre mna taky mierny jazykolam.
@andreatytler alebo len nevedia, co cakaju 🤔 Tazko povedat. My tiez napr.nevieme, tak mame pripravene chlapcenske aj dievcenske meno.
@elenita Aha... to ma nenapadlo, uz nie je vela parov co by sa nechali prekvapit a tak som na taku moznost ani nepomyslela... to bude asi skor pravdepodobne co vravis ty.😀
@andreatytler no, my sa nechavame prekvapit ❤. Zamerne😊 Ale su pary, kde sa to babo proste dobre skryva, ze aj keby chceli rodicia vediet skor, nedozvedia sa 🙂
U nás je Lea a Alex ☺️