Pomaly idem do tretieho trimestra a stále nemám meno pre dievčatko. Nič ma neoslovilo, žiadne sa mi nepáči, manžel už je zúfalý. Hľadám krátke, netradičné meno. Niečo jednoduché, čisté, zaujímavé, nie bežné meno používané na Slovensku. Prosím dajte nejaké tipy.
@kalamityjane Dorota
Amelia. Lia.
@kalamityjane vivien
Zoe,Zara,Mila,Mira,Kenza😀 atď atď
Ariana
Kiara
Bianka
Aida, Alma, Dea.
A manželovi sa aké mená páčia? Ak ta nič neoslovi ani do konca, tak by som nechala výber na neho.
@kalamityjane Marína
@kalamityjane Sára, Aurora, Klára, Livia 🙂
@kalamityjane Olivia, Zara, Zoja, Mila, Amelia, Marina, Adela, Linda, Dominika, Laura. Toto bol nas sirsi vyber. Dievcenskym mien sa mi zda, ze je ovela viac peknych ako chlapcenskych, teda aspon my sme mali chlapcenske problem vybrat 🙈
Stella
Ja mam Lilien♥️ dcerka spokojna, aj ja 🍀
@kalamityjane no na Slovensku máš práve samé Zara, Ela, Ema, Nina...
Čo tak Bára?
@bolarazjedna No manželovi sa práve skôr páčia tradičné mená, takže určite nemôžem nechať výber na ňom, musíme sa zhodnúť obaja.
Nina❤mám síce Karolínu, ale keby rodím teraz bola by Nina, aj jej sa páči, tak snáď raz vnučka😂
@kalamityjane ja nie som fanúšik špeciálnych mien.. ale možno dam tip, bratranec dal dcére meno Dajana
@kalamityjane Vanda
@kalamityjane a ešte jeden tip, prvej dcére sme vybrali meno jedna chytil pôrod a druhej keď som ležala v nemocnici na rizikovom.. a sme spokojní.. takže možno aj vám sa podarí vybrať meno pod tlakom 😂
My máme Dáriu.
Ja mám.doma elmu 🙂 premna najkrajšie dievčenské meno..
Ak by som raz mala ďalšie dievča, bude Eliana, alebo esme..
@kalamityjane Liliana
@kalamityjane mne sa veľmi páči Olívia, Sára, alebo Valentína tiež nieje zlé 🙂
@kalamityjane mne sa pacia aj tradicne aj netradicne mena. Hlavne nech to pekne ladi aj k priezvisku.... pekne meno je aj Anna,Hana.....a z tych netradicnych poznam dievcatko,kt. sa vola Tea🙂. Nadherne meno
Ella
@kalamityjane Kinga
@kalamityjane Anna, Nina
Akože mne sa paci meno Elinor (z knihy Rozum a cit), ale to nespĺňa tvoje kritériá, aby bolo krátke meno. A taktiež poznám jednu ženu s menom Mabella, ale to tiež neni krátke.
Krátke a netradičné napr. Lina, Mila, Tamia