Žiadne slovenske tj(Zuzana, Anna Hana atď.) nie skratkove mena ako Emma, Mia, ďalej nie Eliška, Liliana, Sofia, A nie americke mena Mary, Jessica atd dik🙏🏻
Biblické mená Rút, Tamara, Ráchel, Rebeka, Ester, Debora...ale možností je kopec, stačí hľadať...otvor si napr rozšírený kalendár mien 😉
Kristína, Karolína, Daniela...
Laura, Roderika, Lucia
Mne sa páči Amália, Viktória, Karolína 🙂
@lenkike rachel ma zaujalo krasne😇
Mne sa vždy páčili mená: Ester, Karla, Barbora, Tereza, ... Škoda že mám synov 🤣
My cakame Letíciu 🙂
Natasa, Natalia, Linda, Patricia
Denisa, Daniela, Klára, Júlia, Emília, Barbora, Elena
Tak uvidíš, možno ťa to už nepustí 😁 ale kľudne hľadaj ďalej 😉 my máme v rodine okrem Ráchel aj Rút, Noemi a Tamarku, podľa mňa sú to všetko pekné a nie veľmi časté mená 😊
Timea
Ujasni viac poziadavky.. Rachel pises, ze sa ti paci, je to hebrejske meno.. Anna je tiez hebrejske, to ale povazujes za "slovenske", predpokldam, ze aj Alzbeta, Maria, Eva, Judita, Daniela, atd.. podla tvojho ponimania spadaju pod slovesnke, ale nie su..
Mne sa paci Emilia, Nina, Tamara, Svetlana, Živa, Jasmína, Kamila, Greta
Linda, Lucia
@lenkike noemi som uvazovala no uz ju mam v okoli dost
@akvi tak proste typicke mena som myslela Hana Zuzka Daniela napr
Simona :D Linda, alebo nezvycajnejsie Šarlota, Tamara, Tamia. Ester je tiez pekne meno, Rebeka, Lea, Laura... Michaela je tiez typicke meno? :D teraz ich je dost malo
Diana, Júlia
Livia, Olivia, Karolina, Klara, Miriam
Melánia, Amália
My máme Melániu a Melisku, ale chcela som aj Auréliu. Aj Leticia je pekná, aj Rachel
Lujza, Zoja, Ester.
@wonder13 @akvi Ráchel, všetky 4 deti oslovujú skoro vždy krstným menom, toto je vec zvyku a toho trvať na tom a aj dieťa naučiť sa takto predstavovať. Poznám aj Máriu a Annu, ktorým nikto inak nepovie. Toto je väčšinou chyba rodičov, alebo blízkej rodiny oni prví zvyknú "spotvorit" meno, alebo neupozorniť, ak s tým začne niekto iný.
Ja som Cecília,ale viem ze toto sa.dnes nenosí. Ale tak krásne sú Biblické mena - Rachel, Rút, Sára,Saraj alebo Sarah, Ester, Noemi, Mária. Mne sa páčia Talianske - starorímske mena ako Apolonia, Cecília, modernejšie Klára , Doma mám Ritu Máriu a malú Cecíliu, doma mam Bernadetu, Ester , Noemi a Annu Máriu
* nie Doma ale netere. A nie Klára ale Kiara
LORIANA
My mame doma Alexandru
Vivien, Olivia