Populárne chlapčenské mená 2024/2025

froneet
29. nov 2024

Ahojte,

S priateľom hľadáme meno pre nášho vytúženého synčeka. Žijeme v zahraničí ale časom sa možno vrátime domov. Nejakú predstavu máme a chceli by sme niečo tradičnejšie ( najlepšie v kalendári) ale niečo čo nie je veľmi používané aby ak sa raz vrátime aby nebolo v triede 5 chlapcov s rovnakým menom.

Aké mená často počujete a veľa ľudí ich používa v poslednom období?

Ďakujem

evcagabi
29. nov 2024

Mateo a Jakub - tak najcastejsie

janinah
29. nov 2024

Jerguš

dennissa16
29. nov 2024

@froneet daj si najčastejšie používané mena 5 rokov dozadu a budes vidieť, ktoré určite nie….

pribinak
29. nov 2024

Samuel David Jakub Tomas Matus ….podla mna úplne najpoužívanejšie

lucia13022023
29. nov 2024

Také tie basic mena - Jakub, David, Michal, Martin, Samuel, Daniel... A z tých "novších" Mateo, Mathias a Noel. Tí sú teraz všade mam pocit.

thereisabear
29. nov 2024

Okrem spomenutých Adam, Matej, Oliver, Patrik, Matias, Tobias

qwert87
29. nov 2024

@froneet aj Timotejov je dosť, dcérka ma v triede troch

elviku11
29. nov 2024

@froneet dajte, aké meno sa vám páči. Veď kým vyrastie, môže prestať byt obľúbené.
Ja mám dcéru Elišku, aj keď ma odhovárali, že ich je všade plno. A čuduj sa svete, bola jediná v škôlke v triede a aj teraz na základnej je jediná v triede s tým menom.
Nikdy nevieš ako to vypáli

tahomi
29. nov 2024

Okrem klasik hore spominanych (Adam, Jakub, Tomáš, Samuel atd), tak Tobias, Matias/Mateo a rozne obmeny, Timotej, Sebastian, Damian, Noel, Oliver a aj napriklad Richard je velmi popularne teraz.

klejkaez
29. nov 2024

@froneet Elias, Jerguš, Július, Felix, Oto, Alan, Nataniel, Noel

anega79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzitko74
29. nov 2024

Učím na ZŠ a v celej škole niet jediného Romana, Rudolfa, Milana, Ondreja či Erika.

colsami
29. nov 2024

Jakub, Matias, Samuel, Michal, Noel... Mam pocit ze su vsade kam pozriem 😁 (Tak ako Ema, Eliska a Sara, ale to uz na inu notu 😃 ).

pinkgirl
29. nov 2024

Samuel, Filip, Jakub, a v triede má syn spolužiakov Thomas, Charlie.
a mám pocit že úplne vymizli mená ako Peter, Ján, Martin.
Môj mladší syn sa volá Radovan a za 14rokov nestretol v žiadnom kolektíve chlapca s týmto menom 😉.

zuzap33
29. nov 2024

@pinkgirl podobne. Moj je Miroslav a na celej skole bol len on. Ved Jakub, Samo, Matias, Adam, Michal a Oliver je kazdy druhy

bielasovicka
29. nov 2024

@froneet a není to jedno ze ktoré sú populárne mená? Veď ty si vyber také, ktoré sa ti páči

riskoh
29. nov 2024

Mame Richarda a Viktora, brat ma Daniela a Patrika

petronelag
29. nov 2024

Mená Peter, Martin, Michal, Radovan, Erik sú pekné a nevyskytujú sa často. A sú aj medzinárodné.

maryetta
29. nov 2024

V mojom okoli hlavne jakub. Michal. Dávid. Matej.

mimuska328
29. nov 2024

@bielasovicka tu nejde o to ze ktoré sú populárne a ktoré nie ale ze pomaly každé druhé dieťa sa vola rovnako. Každý je Samko, Jakub,Oliver atď. A keď matka zavolá na to dieťa na ihrisku tak sa otočí 5 deti

nelka93
29. nov 2024

@pinkgirl tak ja poznám decka s menom Ján, Jozef ci Ondrej. V mojom okolí idú skôr takéto mena ako tie moderne

petra5333
29. nov 2024

@froneet Ani raz nebol spomenuty Kristian ..mam ho doma Adam a Kristian.. v skolke ani v skole nieje ani jeden jeden je v susednej dedine a jedneho pizname ako rodinny znamy .. v skolke aj doma ho volame Kiko . Lahko sa vyslovuje a neskomoli sa nijako🤷❤️a znameho volame Kristy

a_andrejka4
29. nov 2024

Mne sa paci aj Vilko a Jurko, doma mam Šimona a Elišku (Šimon za posledny rok v tabulke vybehol o 10 priecok hore, Eliška je druha uz velmi dlho ale v triede je jedina) ale mena sme nevyberali vobec podla tabuliek 🙂 kazdopadne Eliška mala byt Mateo 😀 a ja som tak rada ze to osud takto zaradil lebo by sa nam to vobec nehodilo k priezvisku, a tieto dve mena sedia perfektne. Cize aj na priezvisko treba pozerat.

pinkgirl
29. nov 2024

@nelka93 nuž čo kraj/mesto to iné obľúbené mená.

marcelas82
29. nov 2024

Ja mám Gregora, v celej dedine je jeden chlapec s takým menom a v škôlke žiadny 🙌😅

misanthropicdann
29. nov 2024

@froneet daj mu meno Svetozár alebo Kvetoslav. 😀 To sa nemusíš báť ze by mal niekto rovnaké. Kým tvoj syn bude dospelý bude možno jediným nositeľom mena na Slovensku 😀

katusik456
29. nov 2024

@froneet my máme Artura, je to krásne meno a pasuje aj k zahraničnému priezvisku. Voláme ho Artur, Arturko, Arturík 🙂

vkatush
29. nov 2024

Mne včera napadlo, že poznám len 2 Marcelov. Jeden dospelý a jeden asi 10 ročný, ktorý je tuším jediný na celej škole.

luciafedor
29. nov 2024

@zuzitko74 ja mam syna Milana, jediny na celej skole a aj v skolke😊

evkamotka
29. nov 2024

Moj syn je Peter. Volame ho Petrík. Pekne ked je maly aj ked bude velky, medzinarodne, nadcasove, tradicne ale na dnesnu dobu vlastne netradicne 🙂