Ahojte, prosím o pomoc s výberom mena pre dievčatko aké sa vám najviac páči z týchto mien? Elizabeth, Lily-Rose a Zoe? My sa doma nevieme vôbec rozhodnúť 😔
Zoe
Lilly-Rose, to znie tak nežne.
Zoe
my máme Lily😉
Zoe
Otras mena
elizabeth a zoe🙂
Zoe😊
Lilly Rose ale hodí sa aj k priezvisku?
@evamarek77 zahraničné
@simona139469 áno, priezvisko je zahraničné tak žiadne slovenské mená sa k nemu nehodia preto sa rozhodujeme medzi týmito
páči sa mi aj Zoe, doma mám Elisabeth
Strašné meno. Niektoré ako keby zabúdali, že tie deti raz vyrastú, budú z nich dámy v stredných rokoch a budú mať aj tak úplne iné priezvisko. Kľudne aj Lilly-Rose Balážová. No strašné
@sasa1310 Dieťa nebude vyrastať na Slovensku ani v žiadnej slovanskej krajine a dokonca ani slovenské občianstvo nebude mať a úprimné pochybujem, žeby sa na Slovensko vydala aj keď je to možné ale veľmi nepravdepodobné.
Ale bude mať priezvisko? Krátke, dlhé? Ku krátkemu by som dala Elizabeth, k dlhému Zoe, ale z tvojho výberu sa mi páči len meno Elizabeth.
Ahoj. Mne sa veľmi páči meno pre dievčatko Zoe.
Lily-Rose
Ako viete, že nebude mat za muža Slováka, že nebude mat nič so Slovenskom spoločné? Matku bude mať odkiaľ?
@asia83 však muža možno bude mať ale keďže na Slovensko chodiť nebudeme, nemám tam rodinu a muž nie je Slovák a ani ju slovenčinu doma učiť nebudem ani žiadne Slovenské tradície tak je veľmi nepravdepodobné, žeby si našla Slováka ale určite to nevylučujem a keď bude vyrastať a chodiť do zahraničnej školy tak určite jej nedám nejaké slovenské meno k zahraničnému priezvisku len preto, že čo ak náhodou si nájde Slováka.
*možno bude mať Slováka...
Jojha vsetko tu musis vysvetlovat 🤦🏻♀️, take komentare radsej ignoruj..
Elizabeth sa paci mojmu muzovi. 🙂 Mne Amanda, Loriana.
A z tychto troch Lily Rose. S vasim /jeho/tvojim priezviskom neviem, ktore bude najlepsie 😁
Z tychto troch sa mi nepaci ziadne, ale na meno Zoe som alergicka, z osobnych dovodov, volala sa tak dcerina spoluziacka, taky maly zmrd, rodicia hulici-on Spaniel, ona Nemka....mala Zoe dopadla podobne
Elizabeth 🙂