Páči sa vám takéto meno? Ešte rozmýšľam nad Hanou, Elenou , ale Petra mi viac ide k priezvisku - plus ma odradza že v mojom okoli je samy Peter 💁♀️💁♀️💁♀️
U nás v dedine je len jedna mala Elena, o Hanke ani Peťke široko ďaleko neviem💁♀️ a presne tomu sa chcem vyhnut, aby sme nemali to take otrepane meno, že sa na ihrisku otočia ďalšie tri
Petra
hlasujem za Petra 🙂 a vobec to nebude tym, ze sa tak volam - my byvame v BA a Hanka je tu dost rozsirena ale tak, ked sa ti to meno paci, moze ti to byt jedno, my mame Michala 😁
Jooj, Petka bol moj favorit 3x...ale 3x chlapec...v okoli ziadnu veru nepoznam, Hanky 2, Elenky len ucitelky. Hana je za mna tvrde meno.
Petra je krasne meno
Hana je take tvrde, takze skôr Elena
Máme Petru v rodine , veľmi jej to sadne 😊👍
Petra nie, nemám rada mená z R, prídu mi veľmi tvrdé. Hanka je každé druhé dievča, čo jej rodičia nedajú netradičné meno. Elenka je podľa mňa fajn a najviac sa mi páči, sú tam aj nejaké skratky ako Elí, Ela a tak čo tiež neznejú zle.
Petier nepoznám veľa asi len 2 a hanka tých je teraz veľa
Elena mi príde meno ako pre starú ženu.
Zaujímavé, že každý píše že ich je veľa a ja nemám v okolí žiadne z týchto troch mien, u malých detí myslím. Petra sa mi páči najviac.
Petra
Mne príde Petra také tvrdé, poznám. Okolie ju vola Peťa, rodina Peťka, Petinka.
Za mňa Hana.
Samotné Petra je pekné, ale keď ju ako malú budete volať Peťka a potom Peťa-tak to sa mi nepáči.
Mňa pri samotnom slove Petra vždy napadne mesto Petra.
ja som Hana a nemam to meni rada velmi je tvrde. ja by som ho z vlastnej skusenosti nedavala
Petra je super, male dievca take nenajdes. Haniciek je v skolkach vela. Elena je tiez menej caste u malych deti, este tam je Helena ak sa ti paci to H
Ja mám malú Petru 😁 a jej sa to meno proste hodí. V okolí nepoznám žiadne dievčatko s týmto menom, všetky majú tie novodobé štýlu Lea, Zoe, Charlotte a podobne 🤦♀️ to sa napríklad vôbec nepáči mne.
Petra
Petra
Hanička
Hanka, inak v mojom okolí nie je ani jedno z tých mien.
Ela
Za mňa Petra. Podľa mňa je to milé meno pre dievčatko a krásne meno pre dospelú ženu. A navyše čo mám v okolí ženy s týmto menom, všetko sú to super baby, preto ja mám k tomuto menu veľmi pozitívny vzťah 😉 (druhé sa mi páči Hana a Elena sa mi moc nepáči)
Tiež som Petra, nie je nás veľa, na rozdiel od Čiech, odkiaľ pochádzam. V triede sme boli 3 a najlepšia kámoška po mne dala dcérke meno Petra, mne sa páči... inak ja som taká útecha, druhá dcéra a otec Petr túžil po synovi 🙂, tak aspoň meno mám po ňom. Hovoria mi Peti, Peťa.
Ďakujeme za názory , tak na 99% to bude Peťka 🍀
co tak Petronela
Z týchto Elena.
Mňa hned napadlo Ella a Petronela..
Petru som už dlho nestretla medzi malými deťmi. Zato malých Haniek je momentlane veľa, aspoň v mojom okolí. Elenky sú tiež teraz clekom rozšírené. Ja by som z tychto volila malú Petru. 🙂