Ktoré je krajšie ? K priezvisku viac pasuje jednoznačne Petra , ale nevieme sa rozhodnúť ..
Liana
Lianky máme teraz v škôlke už pomaly každú druhú... Petru nemáme ani jednu
Lianka
@sajmonka_1216 no presne sa tomu chcem vyhnut, nechcem otrepane meno, a u nás zas Lianka v dedine je jedna, aj to staršia, a Petru nepoznam žiadnu, ale asi čo tak čítam tak ten boom Lianiek bude
to veru je.. aj Ninka a Eliška... niekedy aj po 2 - 3 v triede máme.. a to máme 305 detí v MŠ
Petra je pekné to sa mi páči
Joooj, len nie Liana
Ja by som dala Lilianku.
@sajmonka_1216 moja je jedina Eliška v celej školke. A to su 3triedy po 20-25 deti.
Ale zato len ona v triede ma 3-4viktorie. Napr.
A uz ma 6rokov a za cely cas sme stretli len 2Elišky.
Lianka mne sa nepaci, ani Liam chlapec a pod. Co to meno vlastne znamena? My sme zvazovali Petru. Pevna ako skala...
Vygoohlila som si Lianu, ze z mena Juliana, patriaca k rimskemu rodu Juliovcov...
Ja mám Petru, má už 18 rokov 🙂
Dajte také meno, ake sa vám páči a k Vašej dcérke sa Vám hodí.
Priezvisko pravdepodobne raz zmeni a rovnako sa nebude pravdepodobne celý život stretávať iba s rovesníkmi, cize ani argument, ze v skole/škôlke je ich xy, by u mna nebol dostatočný.
Lianka
Isla by som radsej do mena Petra. Myslim, ze bude jedina siroko daleko ☺️
Ďakujem za pomoc pri výbere, bude to malá Peťka❤️🍀
Ak by ju cely zivot volali Petra tak ok. Ale 5?
Je to ale na tebe 🙃
petra
Známa dala dievčaťu meno Petronela a myslela si, že bude v dedine a okolí iba ona a už sa tam objavila aj ďalšia mama, čo dala také meno. Tá bude aspoň o rok mladšia.
Petra
Ja mám doma Petru.
Poznám len jednu a tá už má 40 🙂
Osobne sa mi veľmi páčilo meno Leontinka, ale je to Petra 🤷♀️
Petra
Ja mám v brušku Peťku...mne sa to meno veľmi veľmi páči 🥰
Petra.....
Petra.
Lianu nie, to je take " z osady"
Liana nieeee ved to uz je otrepane jak Mia.
Petra. Liana jak od počerných spoluobčanov.
Petra