Ahooojte baby dajte nejaké pekne mena aj pre chlapcov aj pre dievčatka chcem sa len inšpirovať 😊 mne sa páčia niečo na taký spôsob že je to tradične spojené s netradičným napríklad Lukas alebo takéto niečo 😊
Mne sa paci Hannah
No mne sa napríklad páčia meno so Š: Šimon, Matyáš, Tadeáš, Tobiaš, ale aj Jakub. A z dievčenských Eliška, Anežka, Izabela, ale aj Alexandra, Amália.
aby sa hodilo k priezvisku. Ja som dala detom mena slovenske, ale zaroven aby sa dali pouzit aj v zahranici a vedeli to v pohode vyslovit. Dcera je HANA, syn je ŠIMON.
ale paci sa mi velmi Tamara (znie mi to tak vznesene) a Matej.
Ja mam Emu a teraz chlapca Mateja, ale páči sa mi Alica, Agáta, Gretka a pre chlapcov aj Adam, Patrik
Chlapcov mám Damián a Marko a keby bolo dievčatko tak Karolína
@pseudomonas87 ja mam Jakubka a Šimonka 🙂
Marek, Viktória, Františka, Žofia, Adam
Máme doma Jakuba a Emily, páči sa mi aj Martin, Eliška, Alžbetka, Rebeka
My sme vybrali meno Daniel 👶🏻 a sme velmi spokojni 😂😂😂
My máme Adama, Annu a Améliu
Ja mám Esterku a ak by sme mali ešte chlapčeka niekedy bol by to Janko. Áno všetky tradičné sú pekné mne sa páči aj Martin, Peter, Pavol. 🙂
@gir mame rovnaký vkus, syn je Damián a dcera je Sabinka. Rozhodovali sme sa medzi Karolinou, Karin, Sofiou a Viktóriou🤷♀️
My mame Kristínu a Mateja a páčia sa mi Lívia, Adela, Tamara, Soňa, Berenika, Jakub, Dávid, Patrik, Benjamin
Lukas je za mňa top (môj syn 🙂) a presne tie verzie so š, ako spomína niekto ďalej, sa mi nepáčia (radšej Matias, Tobias). A celkovo také medzinárodné Daniel, Dominik, Patrik sa mi páčia. Z dievčenských napríklad Emily, Melany, Nataly-s tými y na konci mi znie veľa mien oveľa jemnejšie než v našej verzii. Alebo ešte taká Dominika, Veronika
Michael
Ja mám Michalku a Matúška keby bol tretí bol by Mikuláš, Mário alebo Marko,a keby dievča Marína alebo Monika..
My sme dali krásne slovenské Margareta
Ja mam Marek,Martin,Matuš,Lukaš a dceru Michaelu 🙂
mám Soňu a Šimona, páči sa mi Lesana,Kamila,Stela,Cyril
To am asi každý inak, my mame Viktóriu a teraz vyberáme: dievča Valentína a chlapca ešte vôbec netušíme 😲😅
Mne by sa tiež zišla rada. Čakáme druhého chlapca. Prvý je Filip Kohút. Áno Kohút je priezvisko🤷♀️. Aké dat druhému? Na písmeno k nemôže končiť to neznie dobre dokopy a v rodine a v blízkom okolí už máme Šimona, Patrika, Jakuba, Martina, Mateja. Také už nedám. Otec je Ondrej a zvažujem že po tatkovi ale to tiež celý živiť bude malý Ondrej. Návrh môj bol Oliver ale stále neviem.
Jakub, Filip, Barnabáš (ano viem, ze Vas polovicu napadol medved 😀) dievcenske Lilian, Viktoria, Helena
Marína
@momomamo a co poviete na Juraj?
@momomamo Oliver je fajn, taktiež Adam, David, Samuel
To je veľmi ťažko takto radiť. Meno by malo ladiť hlavne k priezvisku. Pripadne k súrodencovi aspoň trošku (môže vyzerať divne keď je jeden Janko a druhy napríklad Roderik).