Pekné mená pre chlapcov aj dievčatá

22. sep 2020

Ahooojte baby dajte nejaké pekne mena aj pre chlapcov aj pre dievčatka chcem sa len inšpirovať 😊 mne sa páčia niečo na taký spôsob že je to tradične spojené s netradičným napríklad Lukas alebo takéto niečo 😊

ckatka
22. sep 2020

To je veľmi ťažko takto radiť. Meno by malo ladiť hlavne k priezvisku. Pripadne k súrodencovi aspoň trošku (môže vyzerať divne keď je jeden Janko a druhy napríklad Roderik).

monika_xixi
22. sep 2020

Mne sa paci Hannah

pseudomonas87
22. sep 2020

No mne sa napríklad páčia meno so Š: Šimon, Matyáš, Tadeáš, Tobiaš, ale aj Jakub. A z dievčenských Eliška, Anežka, Izabela, ale aj Alexandra, Amália.

adula12
22. sep 2020

aby sa hodilo k priezvisku. Ja som dala detom mena slovenske, ale zaroven aby sa dali pouzit aj v zahranici a vedeli to v pohode vyslovit. Dcera je HANA, syn je ŠIMON.
ale paci sa mi velmi Tamara (znie mi to tak vznesene) a Matej.

lenka2710
22. sep 2020

Ja mam Emu a teraz chlapca Mateja, ale páči sa mi Alica, Agáta, Gretka a pre chlapcov aj Adam, Patrik

gir
22. sep 2020

Chlapcov mám Damián a Marko a keby bolo dievčatko tak Karolína

veronikaszabova
22. sep 2020

@pseudomonas87 ja mam Jakubka a Šimonka 🙂

tosomja
22. sep 2020

Marek, Viktória, Františka, Žofia, Adam

vilma7
22. sep 2020

Máme doma Jakuba a Emily, páči sa mi aj Martin, Eliška, Alžbetka, Rebeka

kitta
22. sep 2020

My sme vybrali meno Daniel 👶🏻 a sme velmi spokojni 😂😂😂

yoxinka
22. sep 2020

My máme Adama, Annu a Améliu

silwika123
22. sep 2020

Ja mám Esterku a ak by sme mali ešte chlapčeka niekedy bol by to Janko. Áno všetky tradičné sú pekné mne sa páči aj Martin, Peter, Pavol. 🙂

eriksonka1234
22. sep 2020

@gir mame rovnaký vkus, syn je Damián a dcera je Sabinka. Rozhodovali sme sa medzi Karolinou, Karin, Sofiou a Viktóriou🤷‍♀️

mysenac
22. sep 2020

My mame Kristínu a Mateja a páčia sa mi Lívia, Adela, Tamara, Soňa, Berenika, Jakub, Dávid, Patrik, Benjamin

tosomja
22. sep 2020

@mysenac Berenika?

slzinka23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristiii
22. sep 2020

Lukas je za mňa top (môj syn 🙂) a presne tie verzie so š, ako spomína niekto ďalej, sa mi nepáčia (radšej Matias, Tobias). A celkovo také medzinárodné Daniel, Dominik, Patrik sa mi páčia. Z dievčenských napríklad Emily, Melany, Nataly-s tými y na konci mi znie veľa mien oveľa jemnejšie než v našej verzii. Alebo ešte taká Dominika, Veronika

buzby
22. sep 2020

Michael

kristiii
22. sep 2020

@buzby tiež super, niečo ako Daniel

mysenac
22. sep 2020

@tosomja áno, Berenika 😊

ivanka12311
22. sep 2020

Ja mám Michalku a Matúška keby bol tretí bol by Mikuláš, Mário alebo Marko,a keby dievča Marína alebo Monika..

nelca0510
22. sep 2020

My sme dali krásne slovenské Margareta

musula
22. sep 2020

Ja mam Marek,Martin,Matuš,Lukaš a dceru Michaelu 🙂

solexa
22. sep 2020

mám Soňu a Šimona, páči sa mi Lesana,Kamila,Stela,Cyril

doda8
1. okt 2020

To am asi každý inak, my mame Viktóriu a teraz vyberáme: dievča Valentína a chlapca ešte vôbec netušíme 😲😅

momomamo
13. okt 2020

Mne by sa tiež zišla rada. Čakáme druhého chlapca. Prvý je Filip Kohút. Áno Kohút je priezvisko🤷‍♀️. Aké dat druhému? Na písmeno k nemôže končiť to neznie dobre dokopy a v rodine a v blízkom okolí už máme Šimona, Patrika, Jakuba, Martina, Mateja. Také už nedám. Otec je Ondrej a zvažujem že po tatkovi ale to tiež celý živiť bude malý Ondrej. Návrh môj bol Oliver ale stále neviem.

kittykat22
13. okt 2020

Jakub, Filip, Barnabáš (ano viem, ze Vas polovicu napadol medved 😀) dievcenske Lilian, Viktoria, Helena

zenazdediny
30. okt 2020

Marína

pseudomonas87
30. okt 2020

@momomamo a co poviete na Juraj?

eriksonka1234
31. okt 2020

@momomamo Oliver je fajn, taktiež Adam, David, Samuel