ahojte, poraďte nejaké pekné chlapčenské meno. Nepáčia sa mi také tie ,,deduškovské" slovenské mená.. Nemusí to byť vôbec typické slovenské.. Totižto, máme prezretý slovenský,maďarský aj ukrajinský kalendár a proste žiadne chlapčenské meno sa nám až natoľko nepáčilo, aby sme ho zapísali na zoznam.
Na svete je niekolko tisic chlapcenskych mien, aj keby ti tu napise kazda s nas jej 20 top mien, pomoze ti to? Hladaj dalej, kym najdes, co ti bude srdcu blizke... my sme hladali medzinarodne meno, ktore sa neda skomolit, je to celkom narocny proces s tymito parametrami... Nevieme, co teraz cakame a ano, najst dievcenske by bolo x-krat jednoduchsie...s chlapcenskych zatial vedie Florian, Gabriel, Leonard, Julian... ale ja mam rada klasiku... ty nie, takze som ti nepomohla...
mne sa páči Leonardo, Alex, Federico, Matej, Adrian
mne sa paci Matej a Šimon
frederic esteban
Andrej 🙂
Matej,Michal,Krištof
Za mňa Martin, Marek, Daniel...
Matúš 🤗
My mame Matea aj ked v Spanielsku je to tiez skor take deduskovske meno😂 Teraz potrebujeme vymysliet druhe a nenapada ma zatial nič
Artúr, Johan, Tobiáš, Michael
Bastien, Kilian, Oswald, Elijah, Logan, Owen, Ezra, Fred, Wyatt alebo skús behindthenames.com
Darius,Alexej
A hit tejto sezóny...Logdan😃 srandujem
Marek.
Matej a Martinov je hrozne veľa, asi preto, že sú to pekné mená 🙂 Mne sa páči napríklad aj Alex alebo Daniel.
moji su Arthur a Teodor (Arturkov mame v okoli uz viac)
My máme Richarda. Od malička sa mi to meno páčilo a vedela som, že keď budem amt syna, bude sa tak volať. Páčilo sa aj manželovi, takže nebol problém. Keby mame ešte jedného chlapca, volal by sa Jonáš
Adrián, Ondrej, Matej, Richard alebo aj Šimon je pekné 🙂 aj Viktor je také, že ho má málokto
Co je "deduskovske" meno?🤔 Mne sa paci,ako sa vela rodicov brani predstave,ze ich dieta raz vyrastie a nebudu ho volat vysnivanym cukrickovym menom cely zivot. Zial,sklamem vas,kazde dieta raz vyrastie. Ked ste si nevybrali z 3 kalendarov,tak uz zostava len pozriet ostatne staty sveta🤷♀️
Viktor, Matej, Branko to su u mna take top mena
Alexander, Alex, Maxim, Bruno, Richard, Leo, Teo, Tobias...
Richard, Simon, Branko, Alex
Naši známi z Komárna majú Zoltána a Tomáš, volajú malého Zolyka. Mne by sa páčil aj Erik, Peter, Mário, hlavne aby to bolo vhodné k priezvisku.
Branko, Leo, Nikolas ( to mam doma ja 🙂 )
Tiež sa mi páčia rôzne, Alex, Marek, Adam...viac sa mi páči chlapčenských a to mám dcéru :D
Richard, Branko, Viliam
môj je Radko (Radovan), široko ďaleko jediný s týmto menom, veľmi sa mi páčilo aj meno Gregory, ale to mi neprešlo 🙂