Páči sa vám meno Artur?
Ano
Ano 🙂
krasne. poznala som jednu pani co mala tusim 4 synov, vsetci na A , a vsetci velki fesaci. Artur bol tiez.
Ano
nepáči sa mi, neviem si predstaviť ako by som dieťa volala
Áno
@patka06 Ja mam Riska a volame ho Bambi 😂😂 Artur sa mi paci, aj ked medzi moje top mena nepatri.
Ja som bola s mamickou v porodnici co dala syncekovi meno Artur. Nie je moje TOP, ale je pekne.
Ano
@danielina30 aj my máme Bambino ❤️
Mne sa nemusi pacit hlavne nech sa paci tebe.
Mne nie, lebo som jedneho poznala a velmi mi ho to pripomina. Bol strasne skaredy 🤷♀️
Mne sa páči. Ale treba ho skoro naučiť "R". 😁
Mne sa tiež páči, len pre mňa je kritérium, aby sa mu dalo aj aspoň jedným slovom pekne povedať. Keby sme mali chlapca, chcela by som dať Alfréd, ale nepáči sa mi, keď ho volajú Fred alebo Alf, jak ten mimozemšťan z toho seriálu 😁 tak zvažujem Albert...
Ja som mala v praci Arthura, ktoreho otec, dedo a aj syn boli Arthurovia. Mali nejaku modru krv ci co v rodine, tak kazdy chlap v rade sa volal Arthur. Je to pekne meno.
Pekné meno, aj ja som ho zvažovala, no mužovi sa to nepáči 😅
Áno, prečo nie?
Áno, mne sa páčia menej obvyklé mená, nemusí byť každý Alex alebo Mathias 😄 ale keby mám chlapca a nemám muža, bol by Albert 😅
@thoughtfulweirdo Manžel zrušil takýto variant? Ja môjmu nedávam vôbec na výber 😁 Albert bude, musí jedine zmobilizovat tie svoje Ypsilony 😀
Mame synovca Artura. Hodí sa mu
@basska_b Môj kategoricky odmietol Alberta 😄 vlastne 3/4 všetkých mojich návrhov, tak veru neviem, ako sa bude chúďa dieťa volať 😅
Je to meno, ktore rackujuci ludia moc neoblubuju.
@thoughtfulweirdo No veď toto, úplne chápem, keby môj tiež kategoricky odmietol, tak asi to nepretlačím... tak nech navrhne on čosi, možno bude mať nejaký dobrý nápad. Som veru zvedavá, ako sa bude volať maličké, hlavne nech všetko dobre dopadne ❤
Pre kocúra áno.
Určite nie 🤢
👍