Oliver, Filip, Samuel

8. apr 2022

Ahojte prosím poraďte neviem sa rozhodnúť na mene.Cakam syna som už v 33.tyzdni a neviem sa zhodnúť s mojím mužom na mene.Mne sa páči meno Oliver,Filip,rozmýšľala som aj nad Samuel ale každý to meno má môj by chcel Samuela, Adriana,alebo po ňom.Ako mená ste dali vašim deťom?Ja už jedného syna mam pre neho som vedela hneď ako sa bude volať.Dakujem za rady

savoya
8. apr 2022

Oliver

zuzanockamt
8. apr 2022

Vybrať niečo menej okukané, tie mená, ktoré máte sú často používané. Nedala by som ani jedno.

77daniela77
8. apr 2022

Z tychto Oliver🤔

autor
8. apr 2022

@zuzanockamt a aké by ste dali vy?

vamajka
8. apr 2022

Adam, Patrik

carrie4
8. apr 2022

Mňa vždy fascinovali české mená...Jonáš, Matyáš...ale mužovi to nesedelo a chcela som, aby sme boli v tomto stotožnení

54tinka54
8. apr 2022

Z týchto asi Oliver.. ale možno ťa inšpirujem, my máme Timoteja a ak by som mala druhého syna, tak by bol asi Gabriel 🙂

iv007
8. apr 2022

Z tohto ani jedno, prelistuj kalendar a isto najdes pekne a menej okukane meno.Mne osobne sa paci Viktor, Ondrej, Jonas, Daniel..

tatianaba
8. apr 2022

Prvy dostal meno Timotej,druhy je Matteo. Prve som vybrala ja,muz suhlasil. Druhy mal byt Teo,muz prisiel s navrhom ze bude Matteo a ja som s tym spokojna. Vyberte,ake sa vam paci,nedajte na nazory inych ludi. 🙂

sense
8. apr 2022

Samuel z tých tvojich, inak sa mi páči ešte Adam a Frederik

77daniela77
8. apr 2022

Mne sa tie zidovske a cudzokrajne mena nepacia co su dnes take caste,ja som za nase slovenske🤔

mami92
8. apr 2022

Mi dávame po ockovi meno 🙂

majulla
8. apr 2022

Urcite Oliver

majulla
8. apr 2022

Filip a Samuel su velmi caste, nezaujimave

terry2003
8. apr 2022

Oliver

deniska14
8. apr 2022

My máme Tobiáša ....v zálohe máme Teodor, Tadeáš

riskoh
8. apr 2022

Mame Richarda a Viktora

talikudelkova
8. apr 2022

Samuel , Samko 🙂

kulumulu123
8. apr 2022

Filip 👍

sudocek
8. apr 2022

Mi máme doma Filipa. Aj keď ja som chcela dať meno Félix. Ale muž mi povedať že nebude volať ako na kocúra z wiskasu. Tak sme sa potom zhodli na Filipovy. A tak nám doma tetau aj pobehuje 16 mesačný Fifko 🥰

sudocek
8. apr 2022

@sudocek*teraz.

petulka2021
9. apr 2022

Samuel 😍

kristiii
9. apr 2022

Za mňa Filip, aj keď viaceré píšu, že je otrepané, napríklad v mojom okolí nepoznám žiadneho, tu je to práveže samý Oliver, Samuel, Adam, Patrik. Inak z návrhov čo tu padli sa aj mne páči veľmi Viktor a Daniel, prípadne Michal, Tobias. A samozrejme Lukas, toho mám doma 🙂

henka123123
9. apr 2022

Mam jožka a riška....ak by bol 3ti bude filip

michellemary
9. apr 2022

Z týchto Filip... ale ak by ste sa vedeli zhodnúť na Samuelovi, tak niet čo riešiť...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaelkanr
9. apr 2022

Vsetky tri su velmi pekne, lebo ich mame v rodine😀
Oliverov a Samuelov je celkom dost, z tychto by som mozno dala meno Filip.
Ja mam brata Filipa a ozaj plati, ze ma filipa. Je to velmi mudry rozhladeny muz s dobrym stdcom, takze ano, nie som objektivna v tomto😀
A on sam je velmi spokojny s tym menom, ani skaredo sa to neda povedat, je medzinarodne.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz