Ahojte hľadáme meno pre dievčatko, nezvyčajné, neobvyklé ale krásne, prosím žiadne Lenky Hanky (nič proti, len to nehľadám). Prvá dcéra má meno na L a priezvisko máme na K, za všetky tipy vďaka! 🙂
niekde som videla Marja Andzela.
@natallys meno prvej dcérky je Lessia 🙂
Lesana, Laila, Lilien
Eliana 🙂
Kaisa
Lotty, Alyssa, Scarlett
Neviem, prečo sa mi tam pýtajú tie zdvojené písmená 😀
Luna
@lucia062018 mne sa páči Amia alebo Tamia
Lia
Máme samé tradičné mená, ale keby som chcela predsa len netradičné, určite by to bola Elianna. Volala sa tak hlavná hrdinka jednej knihy a neskutočne sa mi to meno páčilo.
Kamoška má dcérku, čo sa volá Elia. To je tiež pekné.
@lucia062018 Saskia 🙂 s tym som sa pohravala ja, ale nemam dceru. A myslim ze by sa hodilo k sestre.
Aylin
Nevedela som, ze je turecke, teraz som v rychlosti preguglila, ale je pekne, jemne, vznesene
@thereisabear jeezisko luna neeeeee - to je pre psa 🙂
Dcéra jednej mojej známej sa volá Enya, neobvyklé ale pekné
@martinmmartin Ja poznám psa, čo sa volá Sára, Lea, Mia, Mišo, Ďuro. O mačkách ani nehovorím. Toto je taký argument🤔. Ale inak k téme. Tá Eliana sa hodí k prvej dcére. Nemusíte mať všetky deti na rovnaké pismeno😉
Luisa, Martha, Mirabel, Maggie, Muriel
@lucia062018 Mia, Linda (neviem, nakolko su nezvycajne, ale su pekne a nie caste 🙃)
Božidara
@lucia062018 neviem, ci je to netradicne meno, ale ja mam dceru s menom Tamia. Celkom by sa hodilo k menu starsej dcerky.
A co Stela 🙂?
Elissa
@lucia062018 Luana, Ariana, Naria, Fotia, Teuta.
Vesna
@martinmmartin my máme mačku Lunu ale inak absolutne nechapem toto odsudzovanie mien podľa toho, že niekto pozná zvieratko s tým menom, poznám psa Jakuba či Lea alebo fenku Lauru ale to neznamená že tieto mená už nebudeme používať aj pre naše deti predsa 🙂
@lucia062018 kamoška má sučku labradora Lunu, a žiadnu inú nepoznám. Nás sa volá Benny, a kocúr bol Gejza.
@lucia062018 Ester, Stela, Diana, Klaudia, Viktoria, Jesika, Timea 🙂🙂
Lada
Mám dcérku Lilien ❤️❤️❤️, keď som jej to meno dávala pred 9 rokmi,bolo nezvyčajné, no je pravda, že teraz uz nezvyčajné nie je...no to ti žiadne meno nezaručuje. Keby som sa mala zasa rozhodnúť,tak dám zasa Lilien
Lynet
@lucia062018 A aké je meno prvej dcérky? Reku akým smerom sa uberať, predpokladám, že niečo podobné budete hľadať aj pre druhú 🙂