Ahojte, s mužom sa nevieme nijak raz zhodnúť na mene pre dcérku 🙂chceli by sme niečo pekné a nezvyčajné 🙂 mne sa napr. Strašne páči Rebecca, no u neho neprejde 🤭 dajte mi prosím nejaké tipy, možno nás zbavíte dilemy 🤣nejaké dievčenské meno, ktoré nemá kazde druhé dieťa 🙂
Slávka
Vlasta, Viera, Zina, Frederika, Valéria, Xénia..
My mame Luciu 🙂 to fakt nemá hocikto
Amina, Amena, Aurora, Lena, Merima, Merisa
Luna
Ale však Rebecca už dnes vôbec nie je nezvyčajné meno. Dnes sú nezvyčajné tie staré mená, čo dakedy dávali ako Želmíra, Blažena, Lýdia, Darina, Ľubica, Božena, Dušana, Kamila, Amália, Melánia, Libuša, Štefánia, Margita, Viola, Gertrúda, Vlasta, Milena, Gizela, Beáta, Oľga, Alžbeta, Zdenka, Marta, Edita.
Nezvycajne je Regina a po starsej generacii sa vyskytuje minimalne ak vobec.
Paci sa mi aj Vanda a Alica, nie su sice nezvycajne, ale pekne 💚
Marieta
Ja som strasne chcela aby sa dcerka volala Tamia ,nepreslo doma, tak mame Julianku..a presne vsetci prekvapení ze ake nezvyčajne meno už v tejto dobe
Abigail,Soňa,Valentína,Frederika.
tak skuste si aj vy spisat mena ake by presli a najst nejaky kompromis 🙂 ci vobec nemate napady zatial?
@alexka89 My máme Violu ❤️ a Malvínu ❤️
Magdaléna, Marína, Valentína, Judita
Elissa
Mne sa paci Amálka, Agáta, Alica, Paulina, Lea
moja dcera je Magdalena. Jedna mama tu z MK ma Zitu, mne sa velmi paci.
Renee,Lavinia,Davina,Sabína,Adriena,Deana,Leona,Melissa,Saskia,Charlotte,Virginia,Zina.
Amira,Amina,Anissa,Leyla,Ellena
Velmi dolezite je ake mas priezvisko,aby to nebolo komicke,vies najst nezvycajne meno aj z nasich, napr. Lujza,Matilda, ale najdes aj neutralne zahranicne,ktore sa hodi aj k nasim priezviskam. mne sa velmi paci meno Maia,keby som mala dievcatko tak sa vola tak😍
Johanka
@popoluskaxy Malvínu má aj moja sestra, krásne meno!
@malinka158 ja mam Aminu 😉
@medina20 odkial take mena,ste romskeho povodu? Lebo v kalendari ich neviem najst
@dazdovka tak vesna je jasna 😀 to kde pisali take mena?
Noemi, Aurora