Ahojte mame doma 6,5 ročného chlapčeka Adamka a čoskoro k nemu pribudne sestrička . Nevieme sa rozhodnúť pri vybere mena.Paci sa mi Nela ale aj aneta
Manželovi sa zas pacila Lea alebo Viktória
Ale dohodli sme sa ze každý vyberie jedno meno a medzi tými dvoma sa nakoniec budeme rozhodovať čiže sa nevieme rozhodnúť medzi ANETKA a LEA .
Ktoré meno by ste si vybrali vy?
@simsalabim mne sa to paci už len z dôvodu že obe mena mojich detí by boli na A🤣
Lea
Za mna tiez Aneta
Za mna Anetka. My sme sa tiez nevedeli zhodnut s muzom a 2dni pred porodom vyhralo uplne ine meno nad ktorym sme sa ani nezamyslali 🙂
@cimage a aké ak môžem vedieť?
Anetka
Lea
Lea za mňa. Plus, nemusí sa prekladať ako je to v prípade slovenských mien do cudzích jazykov, napr. Jano - John a pod. 🙂
Určite Lea
Lea
Aneta
Ja keď čítam takéto témy alebo kamarátky keď rozprávali, ako sa nevedeli zhodnúť na mene, tak som tak vďačná za môjho chlapa. Ja som mala vybrať 3 mená dievčenské a 3 chlapčenské, ktoré sa mi páčia. On potom z tých mojich vybral 1 a to dostali deti. Neviem si predstaviť takto sa dotahovat, to by bolo u nás na dlho 😅
Autorka, Anetka je krásne meno a naozaj pekne pasuje ku Adamkovi
Ja sa volám Aneta a som zo svojim menom spoko 😍
aneta
Aneta
Naša prostredná sa volá Aneta, tam sme sa zhodli hneď. Najstaršia je Karolína, lenže tiež sme váhali medzi Karolinou a Viktóriou. A najmladšej vybrali meno sestry - je Lujza.
Keď sa zamyslím, že braček je Adam, tak by som išla asi radšej do Anety. Je to jednoduché meno, ktoré má aj celkom príjemné skratky vzhľadom na slovenské pomery (Anetka, Anet) 😀
Anetka 🙂
Aneta bude to pekné aj keď bude dieťa aj keď bude dospelá. Podľa mňa Lea znie trochu detsky...
Ja mam Julku a pre druhe dievca mam vybrate Anetka
Aneta
Lea ❤.
Anetka
Lea ,Nela ,Viktoria,tych uz mas tolko... ja som za Anetku tiez
čitala som nejaku knihu, kde hrdinka bola Anita
Lea sa narocne ludom sklonuje. Dam do Lee alebo Dam to Lei? Aneta je lahsie jazykovo, bez komolenin od ludi
Lea
Anetka