Netypické mená pre chlapca

desgaire
26. apr 2022

Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem

basska_b
26. apr 2022

Moja srdcovka je Albert... snad to meno bude komu dať 😃

anjelicek26
26. apr 2022

@desgaire Artur, Gregor a aj Maxim su relativne bezne a caste mena ;)

desgaire
autor
26. apr 2022

@anjelicek26 ja napriklad nepoznam nikoho v mojom okoli, ani maleho ani dospeleho..mozno som sa zle vyjadrila urcite chcem dake mimo top 20 😀

desgaire
autor
26. apr 2022

@basska_b anooo albert je super! muz o tom nechce ani pocut..moj ocino tak nakoniec "pomenoval" auto 😀 tak drzim palce nech sa ti splni 🙂

anjelicek26
26. apr 2022

@desgaire aha no my mame vsetky mena v skole u deti, aj dva krat, tak preto 😂 Mne sa strasne paci napriklad Bruno ♥

dundulica
26. apr 2022

Hugo, my máme Krištofa

drakvak
26. apr 2022

My máme Jonatána, kamoši ho volajú Jony (výslovnosť j, nie dž 😉)

amelie2017
26. apr 2022

Arnau

danielaaa212
26. apr 2022

@desgaire my mame Aurela. Je jediny na sirokom okoli...a sme velmi spokojni..a vsetci,co k tomu co to povedali,si zvykli. Realne vraj volaju Aurela domacky Relo ,my nasho Aurel alebo Ajo. Mal spoluziaka Huberta a suseda mame Alana. Vsetko prekrasne mena. My sme tiez na tie mimo top. Ak by bola nasa dcera synom,bola by jergus 😁

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minesasubu
26. apr 2022

Mne sa napriklad velmi paci meno Timotej , cakame chlapca ale muz moc nesuhlasi cize este vyberame a tiez chceme aby bol na okoli jediny tak vyberame 🙂

konsuela123
26. apr 2022

@desgaire my máme Artura, voláme ho normálne celým menom, žiadne skratky, nepáči sa mi to komolenie mien. V rodine im síce trvalo, kým si zvykli, že to nie je žiadny arturko, arty, ani artik, ale teraz mu už nik nepovie inak ako artur a absolútne nikomu zdrobnovanie nechýba. Teraz čakáme druhého, ten bude Krištof

sasitimi17
26. apr 2022

nám minule do roboty poslal životopis pán Santiago 😂
a počula som už aj Ragnar

biankaaaa
26. apr 2022

Tobias, Timotej, Alexej, Benjamín, Damián❤️ už sú síce viac používané, ale stále nie sú typické 🙂

trgypadl
26. apr 2022

Nataniel/Naty

maribell
26. apr 2022

My máme Artura ☺️... zdrobneninám, ani skratkám sa v našej rodine nebránime, takže ho voláme všemožne, ako si len vieš predstaviť 😁😅 Artur, Arturko, Artuš, Artuško, Aťo, Aťko, Aťuško, Tuško,... No čokoľvek čo mi príde na jazyk, tak ako aj pri jeho starších bratoch 😅...

januska20
26. apr 2022

@desgaire my máme biblické meno - Simeon

blah24
26. apr 2022

@desgaire my mame Benedicta. Taky nepoznam zadneho

mirro
26. apr 2022

Mne sa páči napr Krištof, ale v priezvisku máme š tak sa to nehodilo...

gondyo
26. apr 2022

Aurel aj Artur sú nádherné mená...aj ja som chcela dať synovi,ale pani numerologička,čo nám vypočítavala meno mi povedala,že určite nie meno začínajúce na A...

drakvak
26. apr 2022

@blah24 Ja som mala kedysi žiaka Benedikta, volali ho Beňo (rok narodenia 2000)

markaterka
26. apr 2022

@gondyo to o mene vášho dieťaťa rozhodovala numerologicka?

nikyball
26. apr 2022

Pistacio 🤣🤣🤣💁🏼‍♀️

drakvak
26. apr 2022

Môj muž chcel Aladára (máme maďarské priezvisko), ale bola z toho Naďa 😉

anjelaa
26. apr 2022

Nás chlapček je Nino. ♥️

linibini
26. apr 2022

Mne sa páčia mená Jannik, Bruno, Zoran, Tadeáš a Félix

desgaire
autor
26. apr 2022

@maribell jeej parada 🙂mne sa tiez najviac paci Artur sam o sebe ale je mi jasne,ze by som ho vselijak volala 😀len mam dva problemy-muzovi sa velmi nepaci a nase priezvisko zacina na Tur...ci by sa to nebilo Tur Tur...a ako sa volaju starsi synovia ak mozem vediet? 🙂

abet
26. apr 2022

Ja som pred mesiacom porodila Štefana 😂všetci v nemocnici po mne pozerali či to akože myslím vážne že toto meno vlastne už ani "neexistuje"😂 by som povedala že v dnešnej dobe sa už dávajú čo raz viac takéto nezvyčajné mená takže už sme si viac zvykli na také mená ako na tie čo sa dávali kedysi lebo napríklad ja mám vo svojom okolí 4 Arturov a Štefana žiadneho 🤷

juliet86
26. apr 2022

@desgaire co tak Anton Alan Jerguš

blah24
26. apr 2022

@drakvak tak mu rikame kdyz zlobi 😀😀