Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
@desgaire Artur, Gregor a aj Maxim su relativne bezne a caste mena ;)
@anjelicek26 ja napriklad nepoznam nikoho v mojom okoli, ani maleho ani dospeleho..mozno som sa zle vyjadrila urcite chcem dake mimo top 20 😀
@desgaire aha no my mame vsetky mena v skole u deti, aj dva krat, tak preto 😂 Mne sa strasne paci napriklad Bruno ♥
Hugo, my máme Krištofa
My máme Jonatána, kamoši ho volajú Jony (výslovnosť j, nie dž 😉)
Arnau
@desgaire my mame Aurela. Je jediny na sirokom okoli...a sme velmi spokojni..a vsetci,co k tomu co to povedali,si zvykli. Realne vraj volaju Aurela domacky Relo ,my nasho Aurel alebo Ajo. Mal spoluziaka Huberta a suseda mame Alana. Vsetko prekrasne mena. My sme tiez na tie mimo top. Ak by bola nasa dcera synom,bola by jergus 😁
Mne sa napriklad velmi paci meno Timotej , cakame chlapca ale muz moc nesuhlasi cize este vyberame a tiez chceme aby bol na okoli jediny tak vyberame 🙂
@desgaire my máme Artura, voláme ho normálne celým menom, žiadne skratky, nepáči sa mi to komolenie mien. V rodine im síce trvalo, kým si zvykli, že to nie je žiadny arturko, arty, ani artik, ale teraz mu už nik nepovie inak ako artur a absolútne nikomu zdrobnovanie nechýba. Teraz čakáme druhého, ten bude Krištof
nám minule do roboty poslal životopis pán Santiago 😂
a počula som už aj Ragnar
Tobias, Timotej, Alexej, Benjamín, Damián❤️ už sú síce viac používané, ale stále nie sú typické 🙂
Nataniel/Naty
My máme Artura ☺️... zdrobneninám, ani skratkám sa v našej rodine nebránime, takže ho voláme všemožne, ako si len vieš predstaviť 😁😅 Artur, Arturko, Artuš, Artuško, Aťo, Aťko, Aťuško, Tuško,... No čokoľvek čo mi príde na jazyk, tak ako aj pri jeho starších bratoch 😅...
Mne sa páči napr Krištof, ale v priezvisku máme š tak sa to nehodilo...
Aurel aj Artur sú nádherné mená...aj ja som chcela dať synovi,ale pani numerologička,čo nám vypočítavala meno mi povedala,že určite nie meno začínajúce na A...
@gondyo to o mene vášho dieťaťa rozhodovala numerologicka?
Pistacio 🤣🤣🤣💁🏼♀️
Môj muž chcel Aladára (máme maďarské priezvisko), ale bola z toho Naďa 😉
Nás chlapček je Nino. ♥️
Mne sa páčia mená Jannik, Bruno, Zoran, Tadeáš a Félix
Ja som pred mesiacom porodila Štefana 😂všetci v nemocnici po mne pozerali či to akože myslím vážne že toto meno vlastne už ani "neexistuje"😂 by som povedala že v dnešnej dobe sa už dávajú čo raz viac takéto nezvyčajné mená takže už sme si viac zvykli na také mená ako na tie čo sa dávali kedysi lebo napríklad ja mám vo svojom okolí 4 Arturov a Štefana žiadneho 🤷
Moja srdcovka je Albert... snad to meno bude komu dať 😃