ahojtee, máte nejaké typy na netradične mena pre dievčatko a pre chlapčeka?😊 mne sa veľmi paci Theodor alebo Noemi
Ja som chcela Layla alebo Alessia, muž presadil iné 🫣
@simona006 ja mám dcéru Elizabeth Noemi
Ono sa to musí ak hodit k priezvisku... mne sa páčia klasické staromodne ako Hana, Klára, Gréta, Karolína, Margaréta, Johanna (mame Alexandru a Rosalie)... s tých zahraničných sa mi veľmi páči Eleanor a Valéria...chlapčenské sme mali ešte Raffael a Jonathan a Florian na zozname, nakoniec mame 3 mesačného Bruna doma.. druhé meno má Gabriel.. ale dva dni bol chudák v porodnici bez mena...
Dievčenské sa mi veľmi páčia Tamia, Talia, Tali, Nala, Tea.. Chlapčenské Teo, Luca, Lucas a doma mám Timona.
Ja mám dievčatá Sindy a Riana
Dnes bola na ihrisku Ariana.
Poznám chlapčeka s menom Nino, číta sa to tvrdo. A ešte jedného s menom Hiram.
@simona006 mne sa mega páči Atrei a Anakin. A z dievčenských Anika. Ale tak my máme slovenské priezvisko, spolu by to znelo divne😁
Evelina a Elsie pre dievčatá a Elias a Maxim pre chlapcov.
Regina a Egon
Lukrecia a Tadeas. To boli moje mena pre tretie ak by náhodou. Mne osobne sa páčia talianske mena. Napr taka Fiore je u mňa topka.
Ramona, cesarea, pilar, covadonga, yolady, nieves, sol, mar, remedios (reme)
Adelaido, ramon, abelino, jesus, manolo, angel, julio cesar, humberto, virgilio, tiberio, fidel
@simona006 Theodor a Noemi mi neprídu zrovna netradičné, hlavne Teov/Theov poznám v poslednej dobe kopec..ale teda mne sa zahraničné mená páčia veľmi.. napríklad Collin, Ryan, Jeremy, Jessie, Luke, Zachary,../Amanda-Mandy, Leticia-Lety, Cindy, Emily...je ich veľmi veľa, ktoré pekne znejú
Raina
A este som si spomenula na Pia Olivia.
@danulik nie
Mne sa páči Evan a Lilly
Ja poznám jednu Olesiu
no minule som niekd videla Madmazel Sanaja Lakatosova....
netusim comu hovoris "netradicne" ci najoriginalnejsie, alebo skor nie prilis pouzivane.
V okoli mame Aelis, Gurvan, Aelwyn, Maëlis, Azylis, Erwan, Enora, Armel, Katell, Maïwen, Enguerrand, Noan, Malo, Aodren, Aël, Ewen, Ifig, Nolwenn, Yuna, Lilwenn, Gwen, Bleuenn, Erell,
@ivka225 To ako vážne? Však to je ako za trest
@danulik 😅😅 Mne to tiež občas tak pripadá, keď sa strelené ženské predbiehajú v tom, ktorá sa "exotickejšie" meno. Jak u morgosov. Ti tiež majú Rosalindu, Esmeraldu, Onura, svojho času Winnetoua, aj Gagarinova. A pritom väčšina má slovenske priezvisko, vyzerá to potom ozaj otrasne. Napr Ryan Macko, Amanda Halušková a podobne. Proste uzas
V dnešnej dobe už sa strácam čo je netradične a čo bežne 🙂
My však máme (deti teda nemecké priezvisko tak mena im sadnú) mame:
Theodor ( Theodore neprešlo )
Leonard (zas Leonhard mi neprešlo u otca)
A slečna Rebecca
Môžno inšpirácia 🙂
my mame chiaru (co je talianska klara)