Ahojte,
Poraďte mi prosím netradične pekné mená pre dievčatka kľudne aj pre chlapcov. Môžu byt kľudne aj zahraničné.
Pre nás má istú symboliku,ale naša dcéra sa volá Ráchel.
V slovenskom kalendári 30.9
Neviem,či je nezvycajne,ale nie až tak časté
Nie každému sadne.pre nás je "vznešené"krásne
Druhá dcérka je zase Izabela 🙃
Chlapec - egalite, mojžiš, noe, tiberio, yeison, abelardo, adelaido, gonzalo, federico, bernardin, benedict, santiago, pelayo,
Dievca - cruz, reyes, penelope, filomena, regina, inmaculada, concepcion, caridad, mafalda, pilar, nieves, mar, marisol, paloma, itziar, lorena, adela, bienvenida, amancia
@faasx Virginia, Emilio, Mateo, Serafína, Aurora, Yasmin, Melissa, Dio, Garen... Valentina...
Ja mám Martinka a dievčatko by sme chceli Alžbetku a ak sa nahodou podarí ešte chlapec tak Jakubko
Ja som niekde minule zachytila meno Jovana. Velmi sa mi paci, tak juzansky / balkansky mi znie 🙂 kebyze mam tretiu dceru tak realne nad menom Jovana uvazujem 🙂
@gulicka277 matteo sa mi veľmi páči. Nad tým som aj rozmýšľala. Aj Melissa ❤️ napríklad aj Noel sa mi paci, ale z rodiny už dali také meno, tak nechcem dávať to iste.
Teraz v TV ucinkoval muz Narcis.
Chlapec:Miron,Timon,Nolen
Dievča:Floricienta,Mirabella,Dária,Dália,Leticia,Loriana
Theo, Timon, Thomas, Lucas, Luca, Elias, Nino
Tamia, Talia, Val, Aurora, Nala, Valeria, Lotta
Za mňa krásne mená, moje topky z ktorých som vyberala a budem vyberať meno pre dieťa.
Syn sa vola Timon ❤️
@faasx Samira, Jimena, Elliana, Lora, Nives, Andrijana, Orjana, Sanela.. chlapčenské Matteo, Eliot, Tin, Tristan..
@prasiatko30 inmaculada concepcion to si z akej telenovely vytiahla😂😂😂neposkvrnene pocatie, topka hahah
my mame syna Matea (s jednym t) ale
moj muz je spaniel,mame spanielske priezvisko. nie je to az take exoticke uz to pocut stale castejsie to meno ale mne sa paci ze je jednoduche, medzinarodne.
@lucia13022023 krásne mena ❤️
@amelia89 z bezneho zivota - kolko inma a conchi beha este po tomto svete - nie je to nezvycajne meno. Vsetky mena co som dala aj realne poznam cloveka co nosi to meno
@faasx Iliana, Luana, Teuta, Naria, Fotia, Theodora, Graciela, Aurora, Nila, Raja, Anastasia, Aurélia, Mariela, Clementine, Lee, Lan.
Timur, Baškin, Luka, Leon, Fotis, Eftemis, Aškan, Noel, Julián, Pascali, Theodor, Iľja, Vitalij, Timon, Thanasi, Thanos, Paris, Orfeas, Ramon, Soren, Tjark, Silver, Kai, Hai...
@faasx aj Violetta alebo Luna sú pekné mena... Matteo je krásne meno len nezabudaj že bude s tým veľa roboty na matrike 😅
@puupava15 ak je Zuzka netradičné tak ja som potom z inej planéty. V dcerinej triede majú 4 Zuzky. Na našej ulici je v každom druhom do.e ASPON jed a Zuzka. Myslím ze toľko nositeliek jedného mena bolo naposledy pred 60rokmi - Mária.
@faasx je vela zaujímavých mien. Minule mi utkvelo v pamäti Inocencia volaju ju Ines
Dalsie - mercedes, agata, socorro, soledad, dolores, rocio, aitana, candela, Antonia, Carmen, remedios.
Mne sa paci Ayscha. Ale neviem, či existuje aj v kalendári....
No niektore mena tu su uplny ulet.
Mna napada Matylda, Malvína, Ester, Emília, Vivien, Valentyna, Meda, Adina,...
Z chlapcenskych Jonáš, Teodor, Artur, Albert, Antonín, Viliam,...
@faasx nechces dat aspon priklad nejakych mien ktore sa Ti pacia? Pretoze ich je vela...
Ale ked Ti napriklad napisem Erwan, Mael, Riwan, Bleuen, Maïwenn, Enguerrand, Armand, Azilys, Loeiza, Awena, nie som si ista ze sa Ti budu pacit.... tak nech sa aspon trosku snazime trafit do vkusu
Pre dievča Imogen, Siobhan, Freya ☺️ ale nechcela by som sa tak volať určite 🤗