Netradičné meno pre dievčatko/chlapca

faasx
23. okt 2024

Ahojte,
Poraďte mi prosím netradične pekné mená pre dievčatka kľudne aj pre chlapcov. Môžu byt kľudne aj zahraničné.

knieza_pribina
23. okt 2024

Pre dievča Imogen, Siobhan, Freya ☺️ ale nechcela by som sa tak volať určite 🤗

esteris
23. okt 2024

@faasx Pankrác, Servác alebo Bonifác. Sú naše a pritom ich zaručene nebudeš počuť na žiadnom ihrisku 🙂

puupava15
23. okt 2024

@faasx jednoznačne Zuzka, u nás v dedine je jedine dievca s takým menom. Mé o pekne vhodné pre dievca aj dospelú. Naše slove ske ale už podla mňa netradicne.

zanet266
23. okt 2024

@faasx dievčatko Paulínka,Dorotka,Terezka, Barborka.

beata_k
23. okt 2024

@faasx Synov spoluziak je Matvii. Celkom sa mi to meno paci.

fantaghiro21
23. okt 2024

Pre nás má istú symboliku,ale naša dcéra sa volá Ráchel.
V slovenskom kalendári 30.9
Neviem,či je nezvycajne,ale nie až tak časté
Nie každému sadne.pre nás je "vznešené"krásne
Druhá dcérka je zase Izabela 🙃

prasiatko30
23. okt 2024

Chlapec - egalite, mojžiš, noe, tiberio, yeison, abelardo, adelaido, gonzalo, federico, bernardin, benedict, santiago, pelayo,
Dievca - cruz, reyes, penelope, filomena, regina, inmaculada, concepcion, caridad, mafalda, pilar, nieves, mar, marisol, paloma, itziar, lorena, adela, bienvenida, amancia

gulicka277
23. okt 2024

@faasx Virginia, Emilio, Mateo, Serafína, Aurora, Yasmin, Melissa, Dio, Garen... Valentina...
Ja mám Martinka a dievčatko by sme chceli Alžbetku a ak sa nahodou podarí ešte chlapec tak Jakubko

kava1812
23. okt 2024

Ja som niekde minule zachytila meno Jovana. Velmi sa mi paci, tak juzansky / balkansky mi znie 🙂 kebyze mam tretiu dceru tak realne nad menom Jovana uvazujem 🙂

faasx
autor
23. okt 2024

@gulicka277 matteo sa mi veľmi páči. Nad tým som aj rozmýšľala. Aj Melissa ❤️ napríklad aj Noel sa mi paci, ale z rodiny už dali také meno, tak nechcem dávať to iste.

oli18
23. okt 2024

Teraz v TV ucinkoval muz Narcis.

csillagvirag
23. okt 2024

Chlapec:Miron,Timon,Nolen
Dievča:Floricienta,Mirabella,Dária,Dália,Leticia,Loriana

lucia13022023
23. okt 2024

Theo, Timon, Thomas, Lucas, Luca, Elias, Nino
Tamia, Talia, Val, Aurora, Nala, Valeria, Lotta
Za mňa krásne mená, moje topky z ktorých som vyberala a budem vyberať meno pre dieťa.
Syn sa vola Timon ❤️

benimnadir
23. okt 2024

@faasx Samira, Jimena, Elliana, Lora, Nives, Andrijana, Orjana, Sanela.. chlapčenské Matteo, Eliot, Tin, Tristan..

amelia89
23. okt 2024

@prasiatko30 inmaculada concepcion to si z akej telenovely vytiahla😂😂😂neposkvrnene pocatie, topka hahah

my mame syna Matea (s jednym t) ale
moj muz je spaniel,mame spanielske priezvisko. nie je to az take exoticke uz to pocut stale castejsie to meno ale mne sa paci ze je jednoduche, medzinarodne.

faasx
autor
23. okt 2024

@lucia13022023 krásne mena ❤️

brona235
23. okt 2024

@faasx mne sa uz roky paci dievcenske meno Elif.

amelia89
23. okt 2024

@brona235 ha to je sranda ! poznam jednu Elif,jej otec je turek to je turecke meno ci nie ?

prasiatko30
23. okt 2024

@amelia89 z bezneho zivota - kolko inma a conchi beha este po tomto svete - nie je to nezvycajne meno. Vsetky mena co som dala aj realne poznam cloveka co nosi to meno

tribaby
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana76
23. okt 2024

@amelia89
@brona235 aj mne sa paci Elif a Defne, su turecke, defne znamena Vavrin

tajik
23. okt 2024

@faasx moja dcéra je Tajana

jamimo
23. okt 2024

@faasx Iliana, Luana, Teuta, Naria, Fotia, Theodora, Graciela, Aurora, Nila, Raja, Anastasia, Aurélia, Mariela, Clementine, Lee, Lan.
Timur, Baškin, Luka, Leon, Fotis, Eftemis, Aškan, Noel, Julián, Pascali, Theodor, Iľja, Vitalij, Timon, Thanasi, Thanos, Paris, Orfeas, Ramon, Soren, Tjark, Silver, Kai, Hai...

gulicka277
23. okt 2024

@faasx aj Violetta alebo Luna sú pekné mena... Matteo je krásne meno len nezabudaj že bude s tým veľa roboty na matrike 😅

simona20201309
23. okt 2024

@puupava15 ak je Zuzka netradičné tak ja som potom z inej planéty. V dcerinej triede majú 4 Zuzky. Na našej ulici je v každom druhom do.e ASPON jed a Zuzka. Myslím ze toľko nositeliek jedného mena bolo naposledy pred 60rokmi - Mária.

betulinka1
23. okt 2024

@faasx je vela zaujímavých mien. Minule mi utkvelo v pamäti Inocencia volaju ju Ines

prasiatko30
24. okt 2024

Dalsie - mercedes, agata, socorro, soledad, dolores, rocio, aitana, candela, Antonia, Carmen, remedios.

elenajezova
24. okt 2024

Mne sa paci Ayscha. Ale neviem, či existuje aj v kalendári....

lauriik
24. okt 2024

No niektore mena tu su uplny ulet.
Mna napada Matylda, Malvína, Ester, Emília, Vivien, Valentyna, Meda, Adina,...
Z chlapcenskych Jonáš, Teodor, Artur, Albert, Antonín, Viliam,...

cookie29
24. okt 2024

@faasx nechces dat aspon priklad nejakych mien ktore sa Ti pacia? Pretoze ich je vela...

Ale ked Ti napriklad napisem Erwan, Mael, Riwan, Bleuen, Maïwenn, Enguerrand, Armand, Azilys, Loeiza, Awena, nie som si ista ze sa Ti budu pacit.... tak nech sa aspon trosku snazime trafit do vkusu