Maminky dajte nejaké netradične mená na S pre chlapčeka.
Mne sa paci Simeon
Sofian, vystupoval v relácii Inkognito v TV.
Siluan
Mne sa vzdy pacilo severske meno Sven. Pripadne Cedric (videla som ho pisane aj Sedrik).
Silvester 😁
Ja mám Simeona
@vikusjk to je velmi pekne meno, moja kamaratka dala svojmu synovi take meno 🙂
Sandokan je dost nezvycajne? Ked chces syna potrestat, tak nech to stoji za to 🤦♀️
Sinay
Servác
@anna_maria1 aj ja som ho mala vybrate pre chlapceka, ale vyklulo sa z toho dievcatko, tak mame Simonku 🙂
@nelca84 no v dnešnej dobe kým to dieťa sa narodí a pôjde do školy tak každe druhé dieťa už bude mať "nezvyčajné" meno a pravdepodobne sa nad tým nikto nepozastavi, ak to bude niečo normálne.. podľa mňa ten Simeon napríklad nie je zle.. ja mám Sebastianka, pred pár rokmi som to meno nikde nepočula a teraz začína byť to meno dosť populárne..
Simon, Sergej, Sylvo,Servac je ich dost
@vikusjk to tak niekedy byva, ze clovek ma vybrate pekne pre chlapca, chce viac chlapca a zrazu dievcatko. No aj Simonka je pekne meno 🙂
Podla mna najviac sokujes okolie so vsetkymi Simeonmi, Svenmi a Sebastianmi, ked mu das meno Stano 😀
Pozri stranku www.babynames.com a daj si do advanced search "starting with S". Vyhodi ti toho neurekom, mena zo vsetkych kutov sveta
@nelca84 no u nás majú dieťa s menom Sandokan 🤷♀️
Semir
Severin alebo Sanel😁
@anna_maria1 pre nas najkrajsie ❤
@denidi diky, uz mi hra v hlave zvucka kobry 11 🤣
Sandokan 🤣🤣
@queen_mary 😆😆😆
Sebastiano❤ - môj syn. Pri druhom mal byť Simon ale je Saniya❤ a pri treťom mal byť Silvayn a je Stella ❤
sylvio ,santos,sebastien,sandro,santiago