Baby som uplne zufala, neviem vybrat meno pre dcerku, jednu uz mam a jej sme dali krasne meno, od neho sa mi uz nic nepaci, chceme slovenske meno, moze byt aj netradicnejsie, ale ziadna exotika, baby poradte, piste mena a mozno sa mi niektore zapaci aj ked kalendar mam prejdeny uz 50 krat🤦🏼♀️🙈
Melania , Meli
Anička, Barbora
Emília
Marína, Zuzana,Zoja
Eva, Barbora, Slávka, Romana, Silvia
@luscious nebudem prezradzat, ale uz ho tu jedna mamina spomenula☺️
Tereza
Chcela som napisat Marinu, ale uz ju asi mate... Dopasovala by som napriklad Jasna, Lada...
A Mária? Staršie, ale stále krásne meno.
Ja som vždy chcela Mišku ale mám Alicu, páči sa mi aj Hanka
@sojorez to si ako vyvestila?😂
Desana, Svetlana, Živena 🤔
Adela, agata, helena, magdalena
Anna, Amélia, Kamilla 😊
No to tak je a je to úplne v poriadku, prvej si dala to najkrajšie meno a druhej zostane "menej" pekné. Tiež sme prvej dcérke dali to naše vysnívané, jedno jediné najkrajšie. Druhá dostane tiež krásne meno, ale to prvé je proste naj.. Možno skús pozrieť nejaké staré filmy, ja som to moje vysnívané započula prvýkrát len pred pár rokmi, v jednej starej rozprávke. Alebo potom možno skús aj nie slovenské, ale niečo príbuzné, napr. v českom kalendári podobnú variantu. Mená ako Johanka, Maja, Eliška, Markéta, Rozárka, Apolenka...
@sojorez mna by to nenapadlo, si extra vnimava potom☺️ Trafila si sa, takze teraz je jasne, ze sa mi tazko hlada krajsie od tohto😊
Kornelia,Agata...my mame Juliu
Ja som plánovala pre dcéru meno Natália, ale máme syna. Teraz veľa dávajú aj Agáta, Anna, Alžbeta, Amélia, ale pekné je aj Michaela, Erika, Zina.
my sm vyberali zo slovanskeho kalendara..skus.
Melissa ,Amélia,Eliana ❤️
aj Kvetka je pekne meno
Ja som vybrala na poslednú chvílu tiež asi 3 dni pred pôrodom 😀 u nás je Andrea a Sabína 🙂
Mne sa páči meno Elvíra
Karolína, Agáta, Barbora
U nás to ide byť Malvína. Ešte sa mi páči rozália.
ku Maríne možno Emília/Emily, Matilda? mne sa takéto staré mená nepáčia, ale je to vec vkusu
Mína, Meda, Lada, Heda, Lýdia, Matilda, Ana, Aida, Arya
Mne sa paci Tatiana mozes ju volat Tana, Tanicka mozno este Adela