Dobrý večer želám aký máte názor na meno Valentína pre dievčatko.
A meno Michal po ockovi 🙂
Obidve v pohode. Michal sa mi paci ale Valentina by som nedala napriek tomu, ze je pekne ale nemam dobre skusenosti s jednou nositelkou toho mena a nerada by som si ju takym sposobom pripominala.
Michal - Ok
Valentína - nie
Páčia sa mi obydve 🥰
Pekne su obidve mena.
Ja poznám Valentínu - veľmi pozitívnu, inteligentnú, múdru 20níčku. Meno sa mi osobne nepáči, ale inak je to normálne meno, no ja by som ju asi aj tak volala Tinka, no a to by už nikto nerozoznal, či je to Kristína, či Martina, či Valentína.
Michal - Miško pekne, myslím si, že je to nadčasové meno.
@bolarazjedna Miško super
Valentína mne nereze, ale hlavne že sa páči tebe
Môj šéf ma dcéru Valentin, mne sa to meno paci a Michal tiež
Naj sa hodí k priezvisku, a naj sa ho neda lahko zkomoliť na nadávku alebo zrýmovať. ... A naj nie je také bežné...
inak subjektivne spomenuté mená sú celkom v pohode. Michal je dosť časté meno ale... Valentína je podľa mňa vhodné.
Nepáčia sa mi 🙂
Michal sa vola moj syn a keby mam dievca vola sa Valentina . Pacia sa mi obe. Ale to som ja 😃 sto ludi,sto chuti
Michal je pekné. Valentína sa mne osobne nepáči a hlavne zdrobnenina Valika, to je priam otras.
Obidve veľmi pekné
Valentina jedina co poznam je jedna drag Queen a popularna stiplava omacka v mexiku. Michal take bežne klasika. Tie mena sa maju pacit vam rodicom, ale mozu byt mas moje požehnanie.
@mischell333 obe v pohode, pekne
valentínu máme v robote. doteraz neviem ako ju mám oslovovať keď od nej niečo potrebujem 🙈
@mischell333 ja som chcela Valentinu , je to krasne meno
Mame michala a je to podla mna uzasne meno. Paci sa mi tak ako je michal, ziadne zdrobneniny. Valentinku ma kamoska, za mna super. Asi aj preto, ze vzdy mam jej okanu pred sebou.
Michal je fajn ale Valentina, no neviem to mi pride ako z telenovely 🙂 Ale kazdy nech sa rozhodne podla vlastneho nazoru a toho co sa mu paci 🙂
Obidve pekne
Ja momentálne čakám Michala, takže názor na toto meno mám viac ako pozitívny. 😄 A podľa prieskumu je meno Michal štvrté najpoužívanejšie meno pre bábätko za rok 2021.
Valentína je krásne meno a rovnako tak aj Michal
@mischell333 jedna stará mama u nás na ihrisku stále volá na dievčatko Valentinocka (s mäkkým c) ... Neviem či je to len jej hlasom, ale znie to príšerne
Podľa pekné mená. Vždy však závisí aj od vášho priezviska, či to spolu ladí...
@mischell333 Valentínu mám dcéru. Snívalo sa mi o nej keď som ju čakala, že sa narodila a dala som jej toto meno. Brala som to ako znamenie. Keď jej veľmi chceme povedať skrátene, voláme ju Tinka, ale takmer stále ju oslovujeme Valentínka. Veľmi jej meno pasuje.
Valentína super, krásne neokukane meno, Michal za mňa nie.
@mischell333 Valentíne budú hovoriť Valika... a ak bude tučnučká....chúďa 😂
Na nazor by som sa nepytala druhych, daj ake ty uznas a chces