Dobry den, chcela by som nejake nestranne nazory na meno Paulina. Paci sa vam, nepride vam take staromodne?
pekne, mam neter s tymto menom, ma 16 rokov
Aj mne sa veľmi páči,,,krasne
Pekne. Paci sa mi aj verzia Paula.
Volala sa tak moja starucka teta. V detstve (70te roky) sa mi to meno strasne napacilo, nikoho s takym menim som nepoznala. No teraz sa mi paci.
Ja mam 7 rocnu sestru Pavlinu, je to pekne meno volame ju Pavlinka, alebo Paja 😊
Tak ja priznavam, ze mne sa to meno nepaci, pacia sa mi ine. Ale tak kazdy sme iny...
👍
Ja mám mesačnú neterku Paulinku. A aj na gymli som mala spolužiačku s týmto menom (teraz má 25r.). Podľa mňa je to pekné meno.
Pekné
Mne sa páči Paula
Najkrajšie meno... hneď sme sa s manželom na ňom zhodli 🙂 máme Paulínku 🙂
mne sa viac paci verzia s v - Pavlinka
Hneď pri pôrode som upozorňovala, že s dlhým í a s u 🙂 Každému sa veľmi páči, aké meno sme jej vybrali. Voláme mu Paulínka, Pauli a aj Paulína. Dokonca v škôlke mala najlepšiu kamarátku Paulínku 🙂 Veľká náhoda 🙂
mne sa nepáči, mne príde starodávne..sú aj krajšie mená slovenske🙂
👎
@hazelgracegus 🤭🤣🤭 ze Pálka... to som este nepocula 🤣
Je to veľmi pekné meno. V dnešnej dobe neobvyklé, takže určite nebude mať menovkyňu.
Ja som aj na toto prihliadala pri výbere a veru menovcov široko - ďaleko niet.
Krasne meno
Hlásim sa, že som si na toto meno zvykla až v dospelosti. V školských časoch to bolo celkom náročné. No teraz je to ok. Veľa ľudí pochváli. Inak neznášam ak mi niekto povie Paula, alebo ako ma volá svokra, Pauluška, proste Paulína,Pauli, žiadna Paja.
Krasne meno, neotrepane, neobvykle. 🙂
Pekné meno, s "u" je jemnejšie ako s "v"
Mne sa páči. A podla mna nie je staromodne aj teraz sa casto pouziva. Mna ihned napadla Paulina Fialkova. Mlada a uspesna sportovkyna.
Vždy mi to meno pripomínalo Pandu 😅 Raz som tak jedno dievča volala, lebo som si nevedela zapamätať, že Paulína... 💙 Inak pekné meno, ale ja by som ho nedala
Paulína je pekny tvar,ale Paja je strasna prezyvka🙈
Krasne meno 😍 keby mam dcerku vola sa tak
Ahooj ☺️Ja som Paulína a súhlasím tu v konverzácii s mojou menovkyňou, ze som sa s nim stotožnila az v dospelosti, mozno prave preto, ze doma mi hovorili Palka co som teda neznasala, teraz mi hovoria akurat ze Paja, vieme žiadna vyhra😀 az kolegyne a spoluziaci z VS ma zacali volat Pauli
Nam sa s muzom velmi paci, volala by sa tak nasa dcera, keby sme nemali troch synov😀
pekne, vzdy sa mi pacilo..