Myslite, ze je to uz zastarale meno v dnesnej dobe pre male dieta?
áno, je zastaralé a mne sa nepáči. Vždy si pri tom predstavím nejakého 50-nika, otca rodiny
@really8 😀😀 ano, mam to rovnako. Mne sa paci Matej a tiez je to meno byvaleho, ktore urcite nedam 😀
Nemyslim si, ze by mohlo byt nejake meno "zastarale"... 🤷 Je to normalne SK meno, mne sa sice nepaci, ale ak sa ti paci, tak bez problemov vyberte toto meno.
Jaaaaj mateja som chcela ale tam boli zase asociacie z muzovej strany😂
Nemyslim, je to celkom pekne meno. Aj Shakire sa paci, kedze sa tak vola jej syn 😅
@simsalabim 🤣 shakira ma Milana?
ano Sharikin syn sa vola Milan 🙂 mne sa to mene nepaci
Shakira má synaMilana, celkom pekné meno, je teraz zriedkavejšie, v blízkej rodine také nemáme.
@belllinka ty sa ako voláš aby som vedel ci nie si 50 tričká? V Maďarsku sa dosť často dáva meno Milan novorodencom
každá/ý z nás má rôzne preferencie, asociácie a iné názory čo sa mien týka. Za mňa osobne normálne meno, ako každé iné. Mnohí ľudia vedia prizniť akékoľvek mená rôznymi spôsobmi 🤷♀️
Normálne, pekné tradičné meno. Určite lepšie ako tie novodobé skomoleniny mien
Zastaralé nie je, ale hneď si predstavím 50 ročného muža. Rovnako ako keď dá niekto dieťaťu meno Lily, pekne meno, ale skôr pre dievčatko ako dospelú ženu.
@markusrasford tak teraz si mi s tým Maďarskom niečo objasnil... vďaka 🙂
Ale sranda, lebo to je slovanské meno...
Mino. Toto meno nie je az tak zastarale 🙂 Pokial sa hodi k priezvisku.
Ale ved to je tvoja vec ake meno das babatku. Ja by som nedala.take. Je to ale len na tebe a tvojpm manzelovi.
@markusrasford za chvíľu budem 50-nička a žiadneho Milana (dieťa) som nepoznala ani v detstve, ani teraz, ani žiadne z mojich detí nemá Milana v škole ako spolužiaka, ale veď v Maďarsku môže byť obľúbené 🙂
Milan je krásne meno. Dobre znie, ľahko sa vyslovuje.
Mne sa nepaci 🙂
Za mna vobec nie pekne a ano zastarale
Nás malý (2roky) sa vola Milan.
Všetci ho volajú Milanek alebo Milanko, ja som to meno strašne nechcela a teraz sa mi strašne páči 😀 teraz je to samy Samuel Mateo Matias atd, no nájdi nejakého Milanka v triede ? Nenájdeš, bude jedinečný 😂✌️
Kedysi by som ho brala ako otrepane a povedala by som nie, ale teraz, tym ze sa vyskytyje menej a je to pekne meno, tak ano
Nie je to najkrajšie meno ake som kedy počula, ale za mňa určite oveľa lepšie ako Noel,Nathan a pod.
Raz jedna vietnamka hovorila, keď bola tehotná, že zo slovenských mien sa jej páči iba Mi-lan. Mne sa to meno nejako nepozdáva, ešte lepšie by sa mi páčilo meno Emil.
klasické slovenské meo. Isto krajšie ako nejaký Thomas, Lukas ( nie Lukáš), a iné divné mená
Mne sa tiez tie zahranicne mena nepacia.
Môj synček sa tak volá 💙a je to aspoň meno ktoré nemá aspoň 50 deti naokolo
Ja som tiež nad týmto menom uvažovala kým som nezistila že čakam dievčatko. Všeeeetci ma odradzali ale ako je pravda že toto meno nepočuješ už tak často, najmladši Milan ktoreho poznam má cca 23 rokov, ale mne sa páči, je take zaujímavé a určite lepšie než Armando alebo Ken a iné podivnosti
Podla mna pekne meno. A nie caste.
Mne sa paci. Keby to nebol moj byvaly ktory je chuj tak to meno dam😁