Ahojte. Potrebujem len nestranne nazory, ine pohlady. Co vy a meno Ariana? Nie Adriana, ale Ariana. Paci sa vam? Je to podla vas velmi odveci so slovenskym priezviskom a radsej zostat pri Adriane?
Radsej Adriana.
Adriana ❤️
Mne sa nezvyčajné mená páčia a Ariana je pekne 👍
Také nezvyčajné. Pri podpise si budú myslieť, že vynechala "d", alebo že sa nevie podpísať. Ale teraz je veľa nezvyčajných mien.
Mne sa to meno páči, len by som sa obávala toho, že to niekto spotvorí na Araňa. 😭
Možno Ária, Aria je v tomto prípade lepšie riešenie.
Mne sa páči. Ale priprav sa na to, že aj ty a neskôr aj tvoja Ariana budete veľmi často používať vetu: "Nie Adriana, Ariana, bez 'd'."
Také rozprávkové.
nie... mne príde také vymyslené len aby bolo aspoň troška iné ako Adriana...
Mne sa páči ale nie k typickému slovenskému priezvisku, neviem si predstaviť nejakú Arianu Hruškovú
Ako jej povieš pekne, Arianka? Mne to znie ako Araňa..
Pekne meno.
Vola sa tak spevacka, Ariana Grande alebo Dumbledorova sestra 🙂
Máme v okolí.ale otec je grek
Skôr nie, ak sa ti nepáči klasická Adriana, dala by som radšej verziu Adriena.
Ariana je nádherne 🙏 Slováci nie sú na neho zvyknutí ako na dalších 1000 mien 😅 ale jedno z top mien 😇 Adriana nieee🥲 a ako píše nejaká mamka, že Araňa, tak je uplne mimo 😅🤷♀️ lebo keď raz volas dieťatko pekne tak ho aj ini budú pekne volať 🫠 čiže záleží od človeka. Niekto vie tak všetko zhovädiť. Katastrofa 🤷♀️ mna by zaujimalo tie ženy, čo tak reagujú ako ich volali. Lebo mna osobne by nenapadlo akékoľvek meno porovnať, inak nazvať, veď raz keď napr. Ariana tak Ariana 🙂
Je to samozrejme len vaša vec, ale keď už sa teda pýtaš na názor, tak mne osobne sa nepáči, ale mne sa celkovo nepáčia zahraničné mená k slovenským priezviskám a áno, v tomto prípade mi to príde tiež zvláštna kombinácia... samozrejme, keby niekoho takéto stretnem, nebudem si z neho robiť srandu, ani nič podobné, ale moja voľba by to proste rozhodne nebola... navyše tým, že je u nás nezvyčajné, mám ho príliš silno späté s Arianou Grande a to sa mi nepáči, keď sa mi meno takto extrémne moc spája s konkrétnou osobou 😅
Pekne. Adriana sa mi nepáči. Ariana veľmi pekne 🙂 aj prezývka - Aria je pekná
Ja som na to menp zvyknuta. Jedna kolegyna je Arián, druha Arianne, dalsia Ariana, dalsie dve Ariadna..ak sa ti paci, tak ho svojmu dietatu daj.
Určite je Adriana krajšie😉
Ariana - Mne to evokuje Nacisticku raketu ( árijska rasa a vesnirny program ESA - Arianne)
Každý vám povie svoj názor vy sa rozhodnite vaše dieťa my sme dali tiež nezvyčajné meno veľa ľudí tiež prirovnávalo ku všetkému možnému nám sa páčilo a aj sme dali nakoniec sú všetci spokojný a nevieme si k nej predstaviť iné
Mne sa Ariana páči. Arianu Grande volajú skrátene Ari. Žijem v Nemecku a ja som si už zvykla na rôzne mená a väčšinou sa mi to k tým deťom hodí (hlavne čo sa týka dievčat). Na Slovensku ženy príliš "riešia" až hejtujú mená ostatných ľudí, vymýšľajú všelijaké nelichotivé prezývky, až mi je to trápne. Ja sa potom už ani nečudujem, že sa deti posmievajú iným deťom. Majú to proste od rodičov, lebo malému dieťaťu také súvislosti proste nenapadnú, počujú to len doma (napr. teraz tu Ariana - niekomu napadne Araňa🙈, mne taká blbosť veru nikdy nenapadla).
Keď sa vám páči tak to meno dajte, za mňa je to meno samo o tebe tak známe vdaka Ariane Grande, že by ma ani nenapadlo si myslieť, že je to preklep od Adriany. Ludia sa volaju rôzne, nemusite vyberať len z tych 10 mien čo sa stále opakujú. Ja by som sa určite radšej volala Ariana ako Adriana.
Mne sa veľmi páči, a je úplne jedno s akým priezviskom, skôr sa čudujem že sa ešte niekto pozastavuje nad zahraničným menom v kombinácii so slovenským priezviskom, veď je to úplne jedno 💁♀️
Mne sa nepaci… za mna na jedenej urovni s menami ako Jesica a Kevin… radsej by som dala Adriana. Rozhodnutie samozrejme na vas rodicoch, tiez sme vybrali meno bez toho aby sme s niekym konzultovali-niekomu sa paci a niekomu nie. Tak to budes mat s kazdym menom.
@h2 tak to iste je aj pri Amálii a Amélii alebo Ivane a Ivone, Karin a Karina, Sláva a Slávka…Myslím si, že si ludia zvyknú, neni to už tak neznáme meno na to aby som si myslela, že tam vypadlo D ani pri Ivone by som sa nespýtala či tam nemalo byť A a tak isto pri ostatných. Určite by veľa uradných pracovníkov rešpektovalo to meno aj keby to bol preklep a pri vyslovovani tam je podla mňa vyraznejšie počuť ten rozdiel, to si už vôbec nemyslím, že by si to niekto pomýlil.
@princezpuss Niekomu je jedno, niekto sa pozastavuje. Chvalabohu, ešte sa to smie.
Pridaj M na začiatok, a bude dobré
Za mna nie