Mužské meno Ryan

30. okt 2024

Poznáte niekoho s takým menom? Ďakujem

autor
30. okt 2024

Zaujíma ma názor na toto meno ďakujem

denisa_deniska
30. okt 2024

Áno, Gosling 😊 ale vo všeobecnosti, ak pre dieťa, tak mi to pasuje maximálne k dospelému človeku. Ale ak sa hodí k priezvisku, prečo nie 🙃

hulica
30. okt 2024

chces ho pre dieta? premyslaj nad priezviskom. lebo teda uz som sa stretla aj s fernandom lakatosom alebo bryanom pekarom 🙈

autor
30. okt 2024

Žiadne hlúpe priezvisko nemáme hodilo by sa aj k priezvisku

evaachesa
30. okt 2024

Ryan Reynolds 🙂

koniarova
30. okt 2024

@hulica Fernando Lakatoš náhodou k sebe pasuje. 😂

benimnadir
30. okt 2024

Na svk mi to nepasuje nech mate hocijake priezvisko..u susedov je aj pes Ryan

koniarova
30. okt 2024

Autorka, keď sa vám páči, dajte a na ostatných kašlite

benimnadir
30. okt 2024

@koniarova na svk som sa stretla aj s Milagros Rázgovou a Tiffany Balážovou..🤣

evaachesa
30. okt 2024

@benimnadir na Slovensku by sa hodilo možno Rajén, Rajo, Rajko. 😁

evaachesa
30. okt 2024

@benimnadir 🤯😂

benimnadir
30. okt 2024

@evaachesa mne to pripomina Rojkov, taku dedinu 😁

cookie29
30. okt 2024

pozri, na Slovensku sa bude citat ako sa pise, cize "rian" neviem, podla mna to neznie nic moc. Ja by som myslela aj na dieta, ja osobne som za to, aby rodicia vybrali meno ktore sa im paci bez ohladu na okolie, ale musi sediet aj do prostredia.

blanblan
30. okt 2024

Áno, veľmi veľa v južnom Francúzsku, všetci potmavsej pleti, väčšinou s pochybným správaním

januska12323
30. okt 2024

V Amerike áno, už menovaných hercov, na Slovensku nikoho takého nepoznám.

extra
30. okt 2024

Moja dcéra má spolužiaka v škôlke Ryana, sú to rómovia, u nich bežné , dajte keď sa vám páči 💙

luliu
30. okt 2024

Na Slovensku nájdeš také meno u Rómov, inak je to málo pravdepodobné.

lunademonica
30. okt 2024

Mne sa paci. 🙂 daj ho kludne.

evcagabi
30. okt 2024

Nie

iwesska
30. okt 2024

Daj Ryan,ked sa ti paci. Len ho potom nevolaj Ryjanko🙏 Lebo to je strasny gyc,ked sa poslovencuju zahranicne mena🙈 Ja poznam aj Benetta a usi ma bolia,ked mu hovoria Benettko🙉

alandra
30. okt 2024

Sesternica ma Ryana ale žije vo Švajčiarsku (priezvusko má po nej také slovenské začínajúce na Ď )

diewcatqoo
30. okt 2024

Len bacha na to, aby ho potom nevolali "Rajenko". Ako susedovie "Klojinku". Mna vzdy az trhne, ked to pocujem na ihrisku "Klojinkaaa".

ajka19
30. okt 2024

pri výbere mena, myslite aj na to dieťa, a ako ho budú oslovovať, keď bude napr dospelý...aby to nebolo tak, že v dospelosti sa to dieťa bude ospravedlňovať za výber mena od rodičov ....😉

lucia13022023
30. okt 2024

Poznám jedného chlapca. Nepáčilo sa mi to meno, stále sa mi až tak nepáči a nedala by som ho svojmu dieťaťu, ale tomu chlapcovi sa strašne hodí a proste neviem si na ňom predstaviť meno Juraj ci Janko 🙈

sunyrose
30. okt 2024

Mala som v triede jedného rómskeho chlapčeka s týmto menom.

vanilkovazmrzka
30. okt 2024

@diewcatqoo krvacaju mi oci 🥹 klojinka rajko aaaaaaaa

blanblan
30. okt 2024

@diewcatqoo 😂 nechcela by som uraziť Kloinku ale musím sa smiať 🙊

talia16
30. okt 2024

My mame v rodine Ryana (jeden rodič je cudzinec a žiju v zahraničí) ale musím povedať že na slovensko je to velka exotika. Keď chcete žiť na slovensku tak by som volila radšej meno ktoré sa rovnako píše ako vyslovuje, ale to je len moj nazor. Inak mi ho volame ,,Rajenko” a to mi nepride až take hrozne ako sa vyššie spomína, viac mi vadia také zdrobneliny ako ,,Amelka” a ,,Olivka” to je asi vec vkusu.

lauriik
30. okt 2024

@diewcatqoo toto je strasne. U nas je chlapcek Liam, volaju ho Limíček 🥴

zuzina1988
30. okt 2024

kolega z Kanady je Ryan. u nas na svk za mňa nie…