Milina alebo Agáta

domistromi28
2. nov 2022

Ahojte, syncek sa vola René a onedlho pribudne sestricka. Zapacilo sa mi meno Milina- inspirovane Milinou Zimkovou ale neviem ci nie je prilis zvlastne. Ja uz nad nim premyslam dlhsie tak mi to znie ako uplne normalne meno ale neviem:D volali by sme ju Mili, Milka, Milinka 🙂 ako alternativu mame meno Agata, ale tu zas mi pride malo moznosti na zdrobneniny…
Co sa viac hodi k Renemu? Volame ho Renko, Renusko

77daniela77
2. nov 2022

Za mna Agáta..

struhanka
2. nov 2022

@domistromi28 Obe mená sú krásne. Viac sa prikláňam k Miline.

tosomja
2. nov 2022

Aj jedno aj druhé je pekne, viac sa mi páči Agatka.

evica17
2. nov 2022

Agáta. Nádherné meno. A môžeš ju volať agatka alebo agi. Ale to agi skôr bude v škole tak volana

simona20201309
2. nov 2022

Agáta

janickacrazy
2. nov 2022

Agáta je krajšie

dadis
2. nov 2022

U mna Milina...tiez je taka postava v poviedke Bal od Bozeny Slancikovej Timravy

syslik81
2. nov 2022

som citala malina- reku hmm meno pre kravu .. potom som to precitala spravne ale kopa ludi sa zmyli ako ja .. agatka je krajsie

majkabambulik
2. nov 2022

@syslik81 Malina, Rysula, Stracena 😅 ano, aj mne to tak zneje ta Milina - Agatka je krasne meno

popoluskaxy
2. nov 2022

Milina je krásne. Aj sa mi viac hodí k Renému. Skúsim ešte ďalšie podobné tipy: Milica, Milota (môžete ju volať Lota). A úplne strelím… keď máte menej časté chlapčenské, čo tak Fedora (ale zase žiadna zdrobnenina sa mi tam nechce robiť). Držím palce, dobre vyberiete 🙂

michellemary
3. nov 2022

Agáta, Agátka, Agi. 🙂

drimonna
5. nov 2022

Agáta ❤️

petus2
5. nov 2022

@domistromi28 obe su krasne, hlavne sa mi paci zdrobnenina Mili… nevsednejsie, ale krasne 😍

adaluc338
5. nov 2022

Agata