Michaela, Veronika, Emília alebo Emily

Ahojte, zaujima ma vas nazor na tieto mena. Moj muz je skor za Mišku, Veronika sa mi paci len moc nechcem aby ju volali Nika, este na Emílii by sme sa obaja zhodli. A ak Emilia tak otazny je tvar ci SK alebo zahranicny. Vy by ste ktore meno z tychto vybrali pre svoju dcerku? Dakujem 🙂

nataly420
8. jan 2023

Emily sa mi páči najviac

elia9
8. jan 2023

Tak za mňa vyhráva Emily🥰
Michaela nikdy nebude Michaela, ale Miška, Miša
Veronika môže byť Nika, ale aj Verona
Emília sa mi páči, ale môžu ju volať Miľka

gladys_07
8. jan 2023

Mne sa zasa pacia vsetky okrem Emily, pride mi take nasilu zahranicne. Dala by som asi Veroniku. Ale aj Emilia je krasne.

10jarka
8. jan 2023
boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aeruginosa
8. jan 2023

Emília a prezyvat ju mozete Emily😁

jananina
8. jan 2023
salamistka
8. jan 2023

My máme Veroniku a voláme ju Veruška.

77daniela77
8. jan 2023

Emília

maly_princ_a_ruza
autor
8. jan 2023

@aeruginosa ano taky by bol plan 😄

thereisabear
8. jan 2023

Veronika, ale všetky sú pekné.

zuzka102
8. jan 2023

Všetky mená sú pekné, ja by som vybrala Emíliu.
Dcéra má v školke dievcatko s týmto menom a na na moje počudovanie, všetci vrátane detí, ju volajú v základnom tvare Emília, je to veľmi pekne, také až vznešené meno mi to príde. 🙂
Kamoška ma Veroniku, a keď som ju raz oslovila Nika, hneď ma opravila, že ona je Veronika. 😀
Tak zrejme je to do veľkej miery o tom ako ostatných naučíte, aby deti volali a tiež na čo sú samotné deti zvyknute.

kristiii
8. jan 2023

@maly_princ_a_ruza pre mňa je Emily jedno z top najkrajších dievčenských mien. Ani ma nenapadá ako by sa dalo skomoliť, narozdiel od spomínanej Mišy, Verony či Milky. Ale inak v pôvodnom tvare sú všetky pekné.

nikayla
8. jan 2023

Veronika je krásne, zvažovala by som aj Emiliu

katyav
8. jan 2023

@maly_princ_a_ruza Emília je nádherné meno 🥰

maly_princ_a_ruza
autor
8. jan 2023

@zuzka102 ano, beriem to aj tak ze ako sa niekto raz predstavi, tak ho budu aj volat, resp. mali by to respektovat. Pri Emilii sa mi paci ze by dcera mala moznost vybrat si z viac osloveni, napr. Emily, Emi, Ema, ked by bola starsia tak aj Mila (bojim sa akurat oslovenia Milka aby sa jej deti v skole nesmiali ze je ako ta cokolada krava Milka...ale tak prezyvku by jej vymysleli hocaku keby jej chceli zle vsak). Vraj Emiliu niektori volaju aj Mia dokonca. Tak by si vybrala co by sa jej pacilo. Ja mozno trochu riesim to ze by som chcela vyhoviet muzovi (kedze by mala byt jeho princezna), Miska sa mi tiez paci ale neviem. Ale co citam tak Emilia asi je vseobecne pekne meno tak by som nespravila zle. Dakujem vam vsetkym za nazor 🙂❤️

jannies15
8. jan 2023

@maly_princ_a_ruza Moja sesternica dostala pred 20 rokmi meno po babke- Emília, a väčšina jej aj tak vraví Emily, čo je naozaj krásne meno a ani nemusí byť nasilu zahraničné, stačí taká aj prezývka/zdrobnenina.

ankare
8. jan 2023
jannies15
8. jan 2023

@maly_princ_a_ruza a ešte dodám, že pred rokom ma manžel Michal do poslednej chvíle presviedčal, aby sa druhá dcéra volala "po ňom". Neprešlo to práve kvôli zdrobnenine, ktorá sa nepáči nielen mne, ale aj staršej dcére. Citujem: " Mami, ale veď sa nemôže volať Miška, lebo to je ako malá myš." 🤣🤣🤣
Máme Vanesku a Viktóriu. ;)

77daniela77
9. jan 2023

@jannies15 Mame v rodine Michaelu a Veroniku volaju ich Miška a Nikuška/Nikola.....mne to pripada hrozne,ja ich volam celym menom.....tieto mena by som preto nedavala,neznasam tie zkomoleniny.

daniela2202
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza veroniko, krásná dívko....😊, pozri rumunský muzikál Veronika , o krásnom dievčatku v rozprávke a určite jej dáš také meno 😊👍👍👍...je to starý muzikál 197x

malinoismum
9. jan 2023

Ja som Veronika a NIKDY mi nikto nepovedal Nika, Niky alebo Verona. (Dcéra je Alžbeta a nevolaju ju Beta…)
Ľudí napomenieš ked sa stane a nebudú dávať prezývky, zvyknu si ako sa dieťatko vola a ako si rodičia prajú aby im okolie hovorilo- taká je moja skúsenosť 👍🏼😊

veronika729
9. jan 2023

Mňa volá celá rodina Nika, babky Veronka, v práci Veroni.... všetky Emílie v okolí volajú Milka , čo sa mne nepáči, ale Emily znie super. Michaela je vždy Miška, Miša..

hederamonstera
9. jan 2023

Tiez som Veronika a nikto ma nevolal Nika alebo Verona. Skor Veron a inak celym menom

mravenek
AMBASÁDORKA
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza mame Emily v rodine 😊 ale aj ja by som volila Emília a volala Emi, Emily

kaca222
9. jan 2023

Mám kamarátku Veroniku a nikdy som nikoho nepočula povedať jej Nika 🙂 my sme ju volali Veronka, Veroni alebo celým menom. Môj muž jej hovorí Verča 😄 Verona ju volala jej mama, keď ju hnevala

lessiie
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza ja mam Emíliu. Voláme ju Emily, Emi...

amiaja
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza uprimne z tychto ani jedno. Ale ked uz by som musela tak Veronika. Michaela misa sa mi nepaci a Emiliu budu volat Milka a to sa mi tiez nepaci.

krtecek39
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza mam Mišku, volám ju Mišel, Mšsiačik, keď bola malá a hnevala....... bola Myš..... Emiliu volajú aj Milka a to mi hneď výbavi fialovú kravičku, Veroniku zase Verona a tak kedysi volali staré tetky😇

1bubino2
9. jan 2023

Michaela a Veronika obe krásne. Emília za mňa určite nie, príde mi to ako nejaká tetula Milka..