Ahojte,
ktoré z týchto dvoch mien pre dievčatko je podľa vás lepšie?🙂
Mia - mne sa zdá krajsie a je aj lahko vyslovitelne pre dieťa
Mia
Ziadne
asi ktore sa vam najviac paci......kazdemu sa nieco ine paci.....
Ano, Ria su vlozky ... len kde je zaruka, ze o par rokov sa nezacnu vyrabat zachodove kefy znacky Mia ...
Rita alebo Margita? Sofia alebo Zofia? Radka alebo Katka? To je nejaka nova sutaz Konik rozhoduje? Ci ako?
Ani jedno
Mia
Mia Ria Lili, keď sa niekomu páči, tak sa volá každý druhý pes
Ria 🤍
Ani jedno ani druhé...
Mia je pre mňa stále len babkin perfektná mačka a Ria sú pre mňa vložky... Poznám ženy s oboma menami, ale ja by som nedala žiadne. Už keby som si mala vybrať, tak Ria, je to originalnejsie a lepšie to znie 😉
Daj Mária a môžeš volať tak aj tak.
Mia, zmija. Radsej nie.
Mne sa viac paci Ria 🙂
Ria
@makova333 Nikde nie je pisane, ze uzivatelky MK maju rozhodnut o mene. A ked sa ti nepaci, vyjadrovat sa nemusis, nikto ti nekaze.😉
Tu sa človek nemôže uz nic opýtať 😂🙈🙈 autorka sa pytala ktoré z 2 mien sa viac paci a nie ze aa rozhodne podla konika
Zvolaj mia na sidlisku...pribehnu same feny....a ria vlozky....teda to dcere davas ake mena?
a čo napríklad dať nejaké dlhšie meno, kde by sa Mia/Ria dalo používať ako skrátené? Jednak ak sa to dieťaťu nebude páčiť, môže používať tú dlhšiu verziu, jednak to nebude znieť na verejnosti tak otrepane, a ako ju budete volať doma do toho nikoho nič nie je 🙂
Poznám jednu Miu, je to veľmi dobrý pes. No za mňa, ani jedno. Alebo ako radila kočka vyššie, daj Máriu a môžeš ju oslovovať na milión spôsobov.
Mia, aj keď osobne u nás v rodine máme fenky: Miu a Riu
Mam dve sesternice Miu a Riu🙂jedna je krstena Annamaria a druha Mariana
Podla mna velmi pekne mena obidve
Jednoducho Mária
V com sa meria kvalita mena?