Ahojte,paci sa vam meno Vivien ?alebo Amália?
Mne sa pacia obe a keby som si mala vybrat jedno, tak Amalia 🙂
Amalia sa mi páči. Vivien mi príde také moc casto dávane v tomto čase a pre nás zároveň cudzie
Melody 👌
Amálka. ❤ Také klasické dievčenské krásne meno. Ja som ho chcela pre dcéru, no muž ma zrušil.
Keď povie niekto Amália sa mi vždy vybaví nejaká stará pani (neviem prečo) vivien mame v rodine a mne osobne sa to meno vôbec nepáči ale keď už tak Vivi , Amáliu isto nie
Amalia je krajsie, Vivien take nasilu moderne...
Amalia. Mne osobne sa Vivien vobec nepaci. No ale moj nazor pre teba nemusi byt podstatny.
Amália( Amálka) 🙂🎉🎉
Vivien - TOP
Amálka - to je tá víla z rozprávky...👎👎👎
Keby som mala este jednu dceru, bola by to Vivien 💛💜💚 nadherne meno ❤
amalia - deti sa jej budu smiat a prehadzovat m na n .. a to je skarade 😀 .. a vivien sa mi nepaci :D mozno este Amelia ...
Je to otázka vkusu. Ja osobne súhlasím s tým že Vivien je tak nasilu moderne
Vivian je gyc ako z osady
Vivian - neviem, no take onicom meno, bezfarebne, pripomina mi to akurat tak skore 90. roky, nuda. Amalia - trochu lepsie, ale bojim sa, ze casom bude dost tuctove.
Ja mam dceru Ameliu...od zaciatku tehotenstva sa mi to meno pacilo a aj mojmu muzovi...
@flowerbomb Aj mne sa viac páči Amelia.
Amália
V studentskych casoch som mala kamaratku Amalku a bola strasne hore nos, povysenecka... Takze rozhodne Vivien 😍
Vivien je krasne ale akakolvelek sratka ako Viva, Vivka, Vivi sa mi vobec nepaci. Na druhej strane Amalia mi znie akoby tam bola chyba a malo by to byt Amelia, ale Amalka je nadherne... take nezne hrave.
Amália 👍
Amália, mne sa Vivien vôbec nepáči.
...urcite Amalka 🙂
Kedysi sa mi velmi pacilo meno Amalia, Amalka.. az kym syn nemal v skolke dievcatko s menom Amalka. Chuda, vacsina (vratane mojho syna) ju volali Analka. Aj ked teda tie malicke deti to nerobili naschval, ale vacsina este nevedela dobre rozpravat a lepsie sa im to vyslovovalo s "n".
Za mna Amália
Mne osobne sa Vivien páči ako meno, Amália vôbec... ale Amália je také zriedkavé a Vivien celkom časté meno v poslednej dobe
Amalia 🖤
Vivien je topka ✔️