Ahojte baby, paci sa mi meno Vilma pre druhu dcerku. Prva dcera sa volá Viola, tak som si prezerala mená na "V" a zaujalo ma prave toto meno. Co naň poviete? Uznávam naše mená v kalendári ,no zároveň aby boli málo zaužívané. 🙂
Mne sa paci viac meno Vierka 🙂
Za mňa nie...
Mne sa páči aj Viktória. Viki a Vivi 🙂 Vilmu poznám len jednu a veru inak jej ani nepovedia. A mne chýba nejaká zdrobnenina ❤️ Vanda, Vivien, Valéria, Veronika sa tiež dosť málo používa. Ja som mala spolužiačku Vilhelmínu a celý život sa trápila s menom, takže poriadne premyslieť 🙂
Mne sa to meno moc nepáči, ale je to na vas. Ja by som dala na V Valeria
Veronika.
@ironfit mne sa nepáči, ale dôležité je aby sa páčilo vám 😉. Mne sa napr. na V páči Valentínka, Valéria.
Vilma (Vilmuška) ako pendant k Viliamovi. Dnes ich je málo. Mne sa páči, aj k Violke sa mi hodí, ale ja som staromilec 🙂.
@ironfit tak tieto sú krásne všetky 3 😊
@ironfit Vilma je krasne meno, aj tie ostatne, nad ktorymi uvazujes ❤ mne sa paci na V este Vanda a Verena (to je asi dost zriedkave).
@ironfit
Mne sa osobne nikdy nepacili zdrobnelinky mien.
Aj svojho partnera volam celym krstnym menom, aj ked to neznasa 😃 akurat ze treba oslovit aj novorodenca..tam to jedine mozes zamaskovat nejakym zlatko, milacik, malicka...potom si uz viem predstavit behajuce dietatko ako mu hovorit Vilma...a v perinke teda mozes ta Vilmicka, ale to mne osobne pride velmi dlhe
Vilma je pekné a zaujímavé. Ale aj Vierka je celkom pekné meno.
ja oceňujem toto meno, mne sa klasika páči, ja mám doma Magdalénu.
Vanda 🙂
@ironfit jeee Marina, to je krásne meno
Ahoj. Ja mám Vilmusku 5 ročnú. Stále sa mi to meno veľmi páči a myslím že sa tej mojej aj veľmi hodí. Zdrobneninu používame hlavne Muška Vilmuska,Vilminka,Vilmik. Keď mám viac času aj Vilmusiatko. A niekedy je aj Vilhelmina.
@ironfit ešte ma napadlo Vlasta, naše krstniatko sa tak volá, voláme ju Vlastik, Vlasticka a ona sama seba Fafa
@ironfit pekné, k Violke sa hodí