baby aký máte názor na tieto dve mená??😇
@zuzana18072020 mne Vaneska s jedným s príde ako holá tak preto Vanesska😇
Na úrade...ako sa voláte?...Vanessa s dvoma S.....za mňa z tých ani jedno
Ani jedno.
alebo skombinuj a daj Melissa
za mna ani jedno su aj krajsie mena a poslednu dobu ich rodicia dost casto davaju dievcatam
Mne sa veľmi páčia obidve, ale Vanesa určite keď tak s jedným s
Ja poznam Melaniu, volam ju Mel, alebo Melany. Za mna tolto.
Ja mám 15rocnu Vanesu, svoje meno má rada - aspoň niečo sme spravili ako rodičia dobre 🙈🙈😉 ale často si píše dve s ...aj mi vyčíta, že som dala len jedno.
Takže moja rada je, dajte meno ako cítite, to že niekto napíše ani jedno, lebo ich je veľa...ach Bože 🙄🙏
@suezana ďakujem veľmi pekne tento komentár ma veľmi potešil😇🙈❤
@dundulica to sa mi nepáči🙄
v slovenskom kalendari je s jedny s? ani som nepozerala ze jak to tam je
manzel mi minule hovori nedavajme s dvoma s lebo sa sa jej budu smiat ze je ss sacka 😀😀😀 zas dakto hovori ze to je ciganske meno :D neviem kazdy rodic da take ake sa mu paci... uz dajte s dvoma ked sa Vam tak viac paci 🙂
určite si to napiste na papier aj s priezviskom meno treba rozhodne dopasovat trosku aj ku priezvisku 🙂
A hodí sa taká Vanessa k priezvisku? Či to je nejaká Vanessa Slaninová alebo Roháčová? Melánia mi príde ako na starú babu, tiež je jedna v manželovej rodine a volajú ju Melanka 🙄🤔 Za mňa ani jedno, veď toľko je iných pekných mien.
@bibka26 podla mňa sa ku priezvisku hodia obe lebo priezvisko je Pastierová
Vanessa Pastierová... 🤔 Prepáč, mne osobne sa to nehodí. Samozrejme, je to iba vaše rozhodnutie, len vravím, keďže si sa predtým pýtala
Určite Melánia, Vanessa je tak pre hollywoodskú herečku
Mne sa viac páči to Melánia, Melanie, Nelka... 🙂 Ale to je na vás
máme v rodine aj aj 🙂 Vanesa s jednym s sa podľa mňa hodi k priezvisku viac, ale Melánia má viacej možností na oslovenie, Melanka, Melinka, Mel, Melča, Meli a tiež Mela, keď ta nahnevá :D
k tomu priezvisku skor Melaniu 🙂
Za mna tiez Melania
ja inac nechapem tie rady, aby meno hodilo k priezvisku -- to ste sa aj vydavali podla tejto rady? :DD aby sa vase meno hodilo k novemu priezvisku? :D
@wicka5 Ja som si (aj preto, bolo viac dôvodov) ponechala vlastne 😅
K slovenskému priezvisku by som skôr dala nejaké pekné slovenské meno. Ale z tých 2 by som dala radšej Melaniu.
mne sa extra nepáči ani jedno... ozaj radšej nejaké pekné slovenské... ja tieto akože modernejšie moc neuznávam... hlavne treba vyberať meno tak aby sa hodilo k dospelej žene (predsa len dcéra bude dlhšie dospelá ako dieťa) napr. mne vždy dvihne tlak pri mene Lilly akože do 5 rokov je to krásne ale ked sa vám tak predstaví 40 ročná žena??? no ako za trest 🙂 ale ked z týchto dvoch tak asi Melánia mi príde univerzálnejšia
Inak rada by som vypočula návrhy na "slovenské meno", lebo ak myslíte Katku a Zuzku, tak tie sú presne tak slovenské ako Melánia a Vanessa, teda vôbec
@queen_el ....no asi tak....len pekne slovenske mysleli asi Anna,Alzbeta,Maria....a tot vsjo....ved aj Melania je v kalendari...minule sme si s muzom pozreli vsetky casti Alzbetin dvo a Cervene vino....co tam sa generacne prestriedalo tych vsakovakych krstnych mien...a este v akom case boli diela napisane. Ze dnesne moderne mena. Matias,Filip,Šimon,Samuel,....
Skor asi Melánia tych je podla mna malo ( ja poznam jednu ) Vanesa mi pride že ich je už straaaaašne vela a poznam vela ciganiek čo maju Vanesu 😃 ( nič v zlom )
ja davam dcere meno Vaneska tak za mna Vanesa ale s jednym s :D