ahojte, aky je váš nazor na toto meno pre dievčatko?
Uz dlhsie sa mi páči a s iným sa nejako neviem stotožniť.
Dakujem 🙂
preco?
Daj ale sa tebe páči je jedno či sa bude páčiť iným.
Vanessa je pekne, mám kamošku skvelú s týmto menom. Voláme ju Vanča, Vani, Vanes...
Mne sa páči 🥰
Jasne ze ano, Vanesa je pekne meno. Ja by som ale zvolila len jedno s, nie dve.
dakujem za nazory 🙂 mne aj partnerovi sa to meno velmi paci..len ma troska odrzadza to ze raz mi niekto povedal ze to je ciganske meno...🙈 😒
cigánske ani nie... je to pekné meno, páči sa mi... len už sa dávalo pred niekoľkými rokmi - resp. boom s týmto menom bol pred 10 - 15 rokmi...
ale nič si z toho nerob, moja jedna dcéra má historické meno z obdobia starého zákona...
@deti95060810 to je ake meno? Rachel?
@0silvia0 nie... 11.8.
@deti95060810 jaj Zuzana? Moja dcera je Magdalena.
@0silvia0 áno... to bol nápad manžela...
dcéra chodí na gymn. v triede samé moderné mená - Karolína, Zoe, Jesica, Sabína... a moja ako tetka z dediny - Zuzka....😀
@deti95060810 Zuzana je pekne meno. Paci sa mi❤️
my mame napr. v rodine Zuzku ktorá ma 3 roky😉
moja 16...
Mne sa meno Vanessa páči. Malá Vaness 💓
Mne napadne pri tomto mene Vanessa Sarkoziova, mozno aj preto ti niekto povedal, ze je to "ciganske meno"? Z mojho pohladu je to krasna, sympaticka a talentovana mlada zena, cize preco nie 🙂
@0silvia0
@deti95060810 Zuzana a Magdaléna sú moje naj mená. Škoda, že už som dorodila. Aj pre syna som mala pripravené Magdaléna keby bol dievča
Mame Vanessku .. priatel hned ako sme zistili ze bude dievca tak povedal ze bude Vaneska.. a ja som pridala v porodnici este jedno S .. a paci sa mi .. volame ju aj Vava 😃
mne sa páči, ale je pravda, že ho obľubujú aj romovia dávať dcéram.
Ak sa ti paci a aj tvojmu partnerovi tak neni co riesit... niektory mali s tym problem ake meno sme vybrali .. ale je to moje dieta ja vyberam meno .. 🙂
Pekne
@0silvia0 vy 4 slečny s jedným menom? nás bolo v triede 6 dievčat s jedným a tým istým menom...dokonca dve mali rovnaké aj meno aj priezvisko...😉
@deti95060810 fakt? Ake to bolo meno?
Mne sa veľmi páči ❤
@deti95060810 Zuzka je krásne, volá sa tak moja spolužiačka ( 3 ročník strednej). Triede nemáme ako jedini zo školy žiadne z mien, ktoré ste vymenovali.🙂
Krasne
@deti95060810 Zuzana je krásne meno
Mne sa páči s jedným S, kedze žijeme na Slovensku. Vaneska je krásne meno. 🙂
Mne sa páči 🥰
nie 😨