Čo hovoríte na meno Valentína ?
Pekne a malo používané. Chod do toho 🙂
Veľmi pekné ❤ .
Meno pekné, lenže určite to každý skráti
@monsterablue syn má spolužiačku Valentínku, už sú predškoláci a ako skupina sú spolu štvrtý rok. Kedykoľvek tam prídem, všetci ju krásne oslovujú Valentínka. A môj syn ju miluje 🫂💗 Ja by som také meno dcérke nedala, ale tejto malej bábike náramne pristane 🙋🏻♀️😉
Máme v rodine. Krásne meno. Nik nič neskracuje. Je to proste Valentína alebo Valentínka.
Bála by som sa, že by ju volali Valika. Mne sa veľmi páči meno Valéria, ale tieto skratky 🤐 ale Valentína je veľmi pekné meno pre dievča aj ženu a hlavne neobkukané
Ja som mala toto meno vybrané pre dcérku ale nakoniec čakám ďalšieho chlapca 😅😅 určite chod do toho je to krásne meno 🥰
Aj ja som nad nim kratku dobu rozmyslala. Je krásne ale nakoniec sme vybrali ine meno s ktorym som bola viac stotoznena.
Veľmi pekne, tiež som ho mala vo výbere, ale doma neprešlo. Mám dcéru Karolínu tak k nej by Valentína pekne pasovala. Inak tiež vadia mi tie skratky ako Valika..Tina by sa ešte dalo, ale Valika ?😖
Pekne,málo používané😉
Tiež mám doma Valentínku, a teda trocha som sa bála ze jej to budu skracovat a nestalo sa tak,kazdy ju vola celym menom iba jednen spolziak v skolke ju vola Vali a vyber som nikdy neolutovala,a na okoli veru ziadnu Valentínku nemáme.Aj ked ta nasa svojmu menu robi tak trochu inu reklamu,ona je jak tornádo a nie bábika 🤷
Krasne 🥰