Ahojte, tie ktoré sa voláte Timea alebo ste tak pomenovali svoju dcérku... Ste spokojné s výberom? Ako vas najčastejšie oslovujú?
Poznám dve, jednu len Timea, druhú aj Timka, Timi, Timuška, Timča...
Kamoskina dcera je Timea....volame ju Timka,Timuska
Timka... mne sa nepáči, ale majú jednu slečnu u susedov tak počujem...
Moja dcéra ❤️ Timka, Timi, Timči, Timuška, …
Mne sa to meno nepáči ale mam kamaratku a volame ju Timča inak nie
Mame Timeu lepšie meno si pre ňu ani neviem predstaviť
Aj moja dcéra sa volá Tímea, oslovujem ju Timuš,Timi,Timejka,Timči a keď neposlúcha tak Tima 😂
Ahoj volám sa Tímea (s dĺžňom) volajú ma tak ako sa volám, občas Timi, Timka, Timejka. Ale najviac sa mi páči keď ma Volajú tak ako majú. A žiadne skomoleniny.
Mne sa to meno páči ale príde mi že istý čas boli samé Timejky. Ale teraz som sa s ním dlhšie nestretla.
Ahoj, moja dcérka sa volá Timea /dnes už dospelá - 26r./ - s krátkym i. Voláme ju Timi, Timka, Timuška, Timulka, Timinka, v škole ju volali aj Tia. Keď sa narodila, meno ešte nebolo v slovenskom kalendári - iba v maďarskom s dlhým í. Manžela mám Slováka, meno vyberal on..., mali sme čo robiť, aby sme pani na matrike presvedčili na zápis "bez dĺžňa" - to akože sa pomýlila...Vtedy bola v širokom okolí jediná - žili sme kúsok od BA. Dcérka je s menom veľmi spokojná a my tiež...Prajem spokojný výber.
@sunyrose presne :D ja mám skoro 26. U nás zas problém zw všade ma píšu s krátkym. A ja som z dlhým. Dokonca aj na vysvedceniach a podobne.
Poznam 3 zeny s tymto menom, volaju ich Timea, Timi, Timka. Podla mna pekne a neotrepane meno.