Ahojte, ma niekto Tiušku? Kedy oslavujete meniny? Dakujem
http://www.mojslovnik.sk/krstne-mena/
podla tejto stranky je v kalendari USA 5.1.
myslim, že maš taky isty internet ako my všetky
@kataina preto sa pytam konkretnych zien co maju Tie, aby napisali kedy oslavuju meniny..teba nie, ale mas silnu potrebu vsetko komentovat, to musis mat velmi nudny a smutny zivot
@syslik81 to, ze to nie je v nasom kalendari ma znamenat, ze nechcem oslavovat meniny? Postupne sa tam pridavaju aj ine mena a ani Mia ci Zara povodne v kalendary neboli a oslavuju meniny...zeny vy ste neuveritelne zakomplexovane pri vasich odpovediach obcas, az nechapem
*kalendari
to ze sa tam davaju postupne ok ..ale tvoje tam nieje tak ani nieje co oslavovat .. logika.. na slovensku sa pouziva predsa slovensky kalendat ... ak ho bude 5 zien oslavovat v 5 roznych dnoch tak ty si vymyslis 6ty? ale ok chces datum daj si 31 februar -spokojna?
Tak Tiu, alebo Tiušku.... už teraz vymýšľaš
@daniela2202 jemine,zdrobneniny mien sa u vas nepouzivaju? Smutne
@syslik81 k tebe skoda skov
Aj slov
Osobne by som tak volala mačku, to daj radšej Tatianu, Tamaru, Terezu
Skus pozriet rozsireny kalendar mien.
https://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php
TIA v medicíne znamená Tranzitorny Ischemicky Atak - laicky povedané, niečo ako “predzvesť infarktu” 🫢
Ahoj,my mame Tatianu a volame ju Tia,Tianka.
Podľa mňa je Tia krásne meno. Nenechaj sa odradiť. Naša dcérka je Eliana, nikomu sme meno vopred nepovedali, pretože by sa isto stalo to, čo v tejto konverzácii 🙂 Po narodení bábätká už nech si vraví kto chce co chce, ak po tom mene túžiš, tak si za tým budeš stáť aj napriek takýmto slovám 🙂 tiež nerozumiem komentárom, ktoré nie sú k veci. Niekto sa pýta, kedy má niekto meniny a druhy napíše, že to meno je ako pre psa ci mačku?! Kde sa vytratilo pochopenie a láska k druhým? Ach ženy, mali by sme štát pri sebe a podporovať sa, nie jedna druhej podkopavat nohy...
A tiež som našla ešte toto 🙂
Dievčenské krstné meno.
Meno vedené v kalendári Spojených štátov amerických (USA).
Meniny oslavuje 5.1.
Vidím že už je to staršia téma ale hľadala som či existuje aj samostatne meno Tia. Dcére som dala meno Cyntia a všetci ju volajú skrátene Tia, Tiuška. Cyntia má ale meniny 22.1. takže my oslavujeme vtedy. 🙂
PS: v niektorých slovenských kalendároch je už aj meno Cyntia 🙂
znamej pes sa tak vola .. ak uz ale davas mena kt niesu v kalendari tak preco chces oslavovat meniny? ked uz silou mocou oslavovat nieco co nieje tak by som zvolila aspon meno podobne-tatiana napr