Meno Tia

19. feb 2023

Ahojte, ma niekto Tiušku? Kedy oslavujete meniny? Dakujem

syslik81
19. feb 2023

znamej pes sa tak vola .. ak uz ale davas mena kt niesu v kalendari tak preco chces oslavovat meniny? ked uz silou mocou oslavovat nieco co nieje tak by som zvolila aspon meno podobne-tatiana napr

kataina
19. feb 2023

http://www.mojslovnik.sk/krstne-mena/
podla tejto stranky je v kalendari USA 5.1.

kataina
19. feb 2023

myslim, že maš taky isty internet ako my všetky

autor
19. feb 2023

@kataina preto sa pytam konkretnych zien co maju Tie, aby napisali kedy oslavuju meniny..teba nie, ale mas silnu potrebu vsetko komentovat, to musis mat velmi nudny a smutny zivot

autor
19. feb 2023

@syslik81 to, ze to nie je v nasom kalendari ma znamenat, ze nechcem oslavovat meniny? Postupne sa tam pridavaju aj ine mena a ani Mia ci Zara povodne v kalendary neboli a oslavuju meniny...zeny vy ste neuveritelne zakomplexovane pri vasich odpovediach obcas, az nechapem

autor
19. feb 2023

*kalendari

syslik81
19. feb 2023

to ze sa tam davaju postupne ok ..ale tvoje tam nieje tak ani nieje co oslavovat .. logika.. na slovensku sa pouziva predsa slovensky kalendat ... ak ho bude 5 zien oslavovat v 5 roznych dnoch tak ty si vymyslis 6ty? ale ok chces datum daj si 31 februar -spokojna?

daniela2202
19. feb 2023

Tak Tiu, alebo Tiušku.... už teraz vymýšľaš

autor
19. feb 2023

@daniela2202 jemine,zdrobneniny mien sa u vas nepouzivaju? Smutne

autor
19. feb 2023

@syslik81 k tebe skoda skov

autor
19. feb 2023

Aj slov

daniela2202
19. feb 2023

Osobne by som tak volala mačku, to daj radšej Tatianu, Tamaru, Terezu

beata_k
19. feb 2023

Skus pozriet rozsireny kalendar mien.
https://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php

kristinka92
19. feb 2023

TIA v medicíne znamená Tranzitorny Ischemicky Atak - laicky povedané, niečo ako “predzvesť infarktu” 🫢

cali2016
25. feb 2023

Ahoj,my mame Tatianu a volame ju Tia,Tianka.

masandra
6. mar 2023

Podľa mňa je Tia krásne meno. Nenechaj sa odradiť. Naša dcérka je Eliana, nikomu sme meno vopred nepovedali, pretože by sa isto stalo to, čo v tejto konverzácii 🙂 Po narodení bábätká už nech si vraví kto chce co chce, ak po tom mene túžiš, tak si za tým budeš stáť aj napriek takýmto slovám 🙂 tiež nerozumiem komentárom, ktoré nie sú k veci. Niekto sa pýta, kedy má niekto meniny a druhy napíše, že to meno je ako pre psa ci mačku?! Kde sa vytratilo pochopenie a láska k druhým? Ach ženy, mali by sme štát pri sebe a podporovať sa, nie jedna druhej podkopavat nohy...

masandra
6. mar 2023

A tiež som našla ešte toto 🙂
Dievčenské krstné meno.
Meno vedené v kalendári Spojených štátov amerických (USA).
Meniny oslavuje 5.1.

tina97
5. aug 2024

Vidím že už je to staršia téma ale hľadala som či existuje aj samostatne meno Tia. Dcére som dala meno Cyntia a všetci ju volajú skrátene Tia, Tiuška. Cyntia má ale meniny 22.1. takže my oslavujeme vtedy. 🙂
PS: v niektorých slovenských kalendároch je už aj meno Cyntia 🙂