Meno Táňa

Dnes o 09:16

Ahojte baby 😊
Čakáme dievčatko a rozmýšľame na viacerými menami jedným z nich je aj Táňa😁
Poznáte niekoho s týmto menom? Nie Tatiana iba čisto Táňa❤️

stanulienkat
Dnes o 09:20

Ja by som dala Tatiana. Volat ju mozez Tana. Pekne obe verzie.

earlgrey
Dnes o 09:23

Ja som Tatiana a s menou som veeeľmi spokojná, tuším ani nepoznám žiadnu inú Tatianu a ani som to meno ešte nepočula ani na ihriskách alebo v škôlke. Ale tak aj Táňa je super 🙂

biba_18
Dnes o 09:27

mne sa to meno nepáči ale nie na to si sa pýtala 🙂 táňu poznám, ale asi je tatiana, vtedy sa mená nedávali skrátené ... ak sa ti páči táňa, daj ju zapísať takto ...

jasminet
Dnes o 09:31

My máme doma Tatianu a Taňa ju nevoláme. U mňa v práci mám teraz rovno dve Tatiany na poschodí 🙂

really8
Dnes o 09:40

No svokra je tana. Pre vsetkych tanicka🙈

marsmykkok
Dnes o 09:44

@really8 A páči sa ti to? Mne práve nie, tobôž pri ženách, kde proste sa nejako to zjemnenie mena používa aj v dospelosti-nielen v detstve. V tom mám radšej mená čo sú už v základe zjemnené ako Lenka, Monika alebo kde stačí pridať len písmeno K , Teda EmKa, JanKa a tak. Koncovka ička mi neznie dobre.

terezkaarthuramax
Dnes o 09:46

Viem o dvoch ženách s týmto menom.

monsterablue
Dnes o 09:51

Pozor ale, ze pri kazdom kontakte so zahranicim bude problem s á a ň. Prakticky bude pre vsetkych Tana - tvrdo

majulino
Dnes o 09:52

@marsmykkok poznám Taňu a volajú ju Taňka

really8
Dnes o 09:53

@marsmykkok nepaci. Neznasam toto zjemnovanie. Mam rada mena vo svojej “hlavnej” podobe.Tatiana, michal, juraj, jana, eva…este pri malych detoch je to ok

maryetta
Dnes o 10:00

Taňa Pauhofova. Sice oficialne asi nie. Ale nikdy som nepostrehla aby jej niekto povedal Tatiana.
Ak sa tebe paci prosim inych sa nepytaj. 😉 (v dobrom radim lebo nevyberies ziadne)

biba_18
Dnes o 10:06

@maryetta ona je tatiana

biba_18
Dnes o 10:08

@really8 @marsmykkok mňa vždy až hrkne keď ma niekto osloví zdrobneninou môjho mena ... 😂

really8
Dnes o 10:19

@biba_18 presne. Pripadam si ako keby si myslel ze som hlupa a treba so mnou hovorit ako s malym dietatom. Ale zase niektori zase maju pocit ked ich niekto oslovi ich menom ze nieco vyviedli a druha strana sa hneva. Kazdy to vnima inak

markaterka
Dnes o 10:30

Moja sesternica má dvojičky Táňa a Naďa.. nemala problém pri zapísaní na matrike.

xili99
Dnes o 10:36

A konkrétne Táňa (nie Tatiana) má reálne aj u nás meniny? V kalendári ju asi nenájdeš, či? Každopádne, tiež by som sa skôr priklonila k menu Tatiana a potom ju môžeš volať ako len chceš. 🙂

deti95060810
Dnes o 10:38

poznám jednu veková kategória 55 - 60 r
z mladých ľudí nikoho...
ale za mňa nie..

biba_18
Dnes o 10:42

@xili99 reálne meniny sú hlúposť - ale ak tak by mohla oslavovať vtedy keď tatiana 🙂

zab1sa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
benimnadir
Dnes o 10:49

Mne sa ani jedno z toho nepáči prepáč

benimnadir
Dnes o 10:49

@zab1sa správnu krestansku zenu 🙈 podla teba ake meno je spravne kresťanské?

biba_18
Dnes o 10:50

@benimnadir je to troll, zbytočne s ním začínaš rozhovor ...

benimnadir
Dnes o 10:54

@biba_18 chvalabohu pri predstave ze je to realny chlap ma az striaslo 😁

marsmykkok
Dnes o 11:23

@really8 @biba_18
No asi tak, ale už ked tak keby sa dospelá žena volá Anna a oslovujú ho Anka je to ešte ok celkom, ale ak ju volajú Anička to už fakt znie ako pre 1 ročné dieťa. A práve veľa ľudí má zábrany pri ženách nezjemňovať mená a z toho Táňa väčšinu napadne tá Tánička a to je fakt extrémne infantilné.

marcellka32
Dnes o 11:24

Je mi zle, keď 40 ročného chlapa oslovujú zdrobneninou jeho mena, napr.Jurko, Milanko, Adamko...

biba_18
Dnes o 11:32

@marcellka32 robila som vo firme kde sa manažéri takto oslovovali jak *uji zdrobneninami ... a samozrejme my zamestnanci sme to potom ironicky používali (a možno aj oni ironicky, ale to aj pred nami zamestnancami sa tak, takže si to nemyslím ..)

kittykat22
Dnes o 11:40

poznam len jednu Tanu a to je taky idiot, ze by som to meno poradila len nastavajucej matke, ktoru z celeho svojho bytia nenavidim 😅

lossless
Dnes o 11:42

Poznam Tanu, nie je Tatiana oficialne. Super clovek a meno sme tiez mali na zozname.

juliet86
Dnes o 11:43

moja sestra ma.40rokov.a je.zapisana ako Tana nie Tatiana. ale zije v zahranici tak,si,meno upravila na Tanya

maryetta
Dnes o 11:50

@biba_18 ano. Ved pisem. Ze oficialne nie je Tana. Ale ze zas nikto resp nepostrehla som aby ju niekedy “media” oslovili Tatiana. Proste je to Táňa.