Ahojte baby 😊
Čakáme dievčatko a rozmýšľame na viacerými menami jedným z nich je aj Táňa😁
Poznáte niekoho s týmto menom? Nie Tatiana iba čisto Táňa❤️
Ja som Tatiana a s menou som veeeľmi spokojná, tuším ani nepoznám žiadnu inú Tatianu a ani som to meno ešte nepočula ani na ihriskách alebo v škôlke. Ale tak aj Táňa je super 🙂
mne sa to meno nepáči ale nie na to si sa pýtala 🙂 táňu poznám, ale asi je tatiana, vtedy sa mená nedávali skrátené ... ak sa ti páči táňa, daj ju zapísať takto ...
My máme doma Tatianu a Taňa ju nevoláme. U mňa v práci mám teraz rovno dve Tatiany na poschodí 🙂
No svokra je tana. Pre vsetkych tanicka🙈
@really8 A páči sa ti to? Mne práve nie, tobôž pri ženách, kde proste sa nejako to zjemnenie mena používa aj v dospelosti-nielen v detstve. V tom mám radšej mená čo sú už v základe zjemnené ako Lenka, Monika alebo kde stačí pridať len písmeno K , Teda EmKa, JanKa a tak. Koncovka ička mi neznie dobre.
Viem o dvoch ženách s týmto menom.
Pozor ale, ze pri kazdom kontakte so zahranicim bude problem s á a ň. Prakticky bude pre vsetkych Tana - tvrdo
@marsmykkok poznám Taňu a volajú ju Taňka
@marsmykkok nepaci. Neznasam toto zjemnovanie. Mam rada mena vo svojej “hlavnej” podobe.Tatiana, michal, juraj, jana, eva…este pri malych detoch je to ok
Taňa Pauhofova. Sice oficialne asi nie. Ale nikdy som nepostrehla aby jej niekto povedal Tatiana.
Ak sa tebe paci prosim inych sa nepytaj. 😉 (v dobrom radim lebo nevyberies ziadne)
@really8 @marsmykkok mňa vždy až hrkne keď ma niekto osloví zdrobneninou môjho mena ... 😂
Moja sesternica má dvojičky Táňa a Naďa.. nemala problém pri zapísaní na matrike.
A konkrétne Táňa (nie Tatiana) má reálne aj u nás meniny? V kalendári ju asi nenájdeš, či? Každopádne, tiež by som sa skôr priklonila k menu Tatiana a potom ju môžeš volať ako len chceš. 🙂
poznám jednu veková kategória 55 - 60 r
z mladých ľudí nikoho...
ale za mňa nie..
Mne sa ani jedno z toho nepáči prepáč
@zab1sa správnu krestansku zenu 🙈 podla teba ake meno je spravne kresťanské?
@benimnadir je to troll, zbytočne s ním začínaš rozhovor ...
@biba_18 chvalabohu pri predstave ze je to realny chlap ma az striaslo 😁
@really8 @biba_18
No asi tak, ale už ked tak keby sa dospelá žena volá Anna a oslovujú ho Anka je to ešte ok celkom, ale ak ju volajú Anička to už fakt znie ako pre 1 ročné dieťa. A práve veľa ľudí má zábrany pri ženách nezjemňovať mená a z toho Táňa väčšinu napadne tá Tánička a to je fakt extrémne infantilné.
Je mi zle, keď 40 ročného chlapa oslovujú zdrobneninou jeho mena, napr.Jurko, Milanko, Adamko...
@marcellka32 robila som vo firme kde sa manažéri takto oslovovali jak *uji zdrobneninami ... a samozrejme my zamestnanci sme to potom ironicky používali (a možno aj oni ironicky, ale to aj pred nami zamestnancami sa tak, takže si to nemyslím ..)
poznam len jednu Tanu a to je taky idiot, ze by som to meno poradila len nastavajucej matke, ktoru z celeho svojho bytia nenavidim 😅
Poznam Tanu, nie je Tatiana oficialne. Super clovek a meno sme tiez mali na zozname.
moja sestra ma.40rokov.a je.zapisana ako Tana nie Tatiana. ale zije v zahranici tak,si,meno upravila na Tanya
Ja by som dala Tatiana. Volat ju mozez Tana. Pekne obe verzie.