Meno Tamarka

vevinas
26. feb 2021

Ahojte... Máme trochu dilemu s výberom mena. Teda už vlastne máme vybraté viac menej Tamarku, ale neviem či sa to celkom. Hodí k nášmu priezvisku. Čo poviete?
Tamara Sartorisová... 🤔🤷🏻‍♀️

terina25
26. feb 2021

Ja osobne by som dala meno,ktore nema r,pretoze v priezvisku su uz 2 rka

xena0
26. feb 2021

Mne sa to k priezvisku hodí

farkaska
26. feb 2021

Mne by skôr pasovala Nela Ela Ema.. 😉 Také skôr kratšie meno.

kayyaa
26. feb 2021

Hodit sa to hodi, znie to dobre.
Ale na druhej strane je to tazke na vyslovnost, taky trochu jazykolam😊 ja by som dala cosi kratsie a lahsie vyslovitelne, pasuje mi Anna, Nina, Ela, Eva, Lucia, atd...

mareka49
26. feb 2021

Niečo mäkšie možno.
Ale ved keď sa vám páči nechajte si😊

marianarem
26. feb 2021

@vevinas Podla mna sa hodi, tazsia vyslovnost, ale skor ci neskor ju zvladne, nebala by som sa toho.

evka258
26. feb 2021

Ja tiež niečo kratšie, Anna je super

anjelicek26
26. feb 2021

Hodit sa to hodi, aj ked je to celkom narocne na vyslovnost. My sme mali na zozname este Hannu, Klaru, Karolinu, Aureliu a Ameliu.

kitycat
26. feb 2021

Mne to nepasuje... A priezvisko ma uz tak dost slabik volila by som nieco kratsie a jemnejsie

basska_b
26. feb 2021

Mne to tiež nesedí. Ja som za slobodna mala veľmi podobnu kombináciu ako tu, Barbora a k tomu priezvisko najdlhšie v triede a takisto s písmenom R. Akože žiť sa s tým dá 😁 ale hrozne dlhé meno som mala, joj.

dori92
26. feb 2021

My máme tiež Tamarku ❤️ a priezvisko mame tvrdé a tiež je v ňom R.
To meno je krásne a aj tak keď sa raz vydá bude sa úplne inak volať😃

de_zi
26. feb 2021

Hodí. Mne by sa k takému priezvisku páčilo aj Sára, Sandra. Ale tiež trochu náročnejšie na výslovnosť. 😅

0silvia0
26. feb 2021

@dori92 na ten vydaj by som sa nespoliehala, dnes polovica žien nie je vydatá😎

0silvia0
26. feb 2021

@vevinas k tomuto priezvisku sa hodí takmer každé meno. To je tak zvučné, silné priezvisko, že pri ňom vyznie aj krátke, jemné meno, ale aj silnejšie, ostrejšie meno.

dori92
26. feb 2021

@0silvia0 tak sa nevydá, vôbec nevadí. Meno je to pekne, keď sa páči rodičom nech ho s kľudom dajú. Aj tak ju budú celý život volať len Tamarka.. Cele meno s priezviskom len málokedy používame.
A podľa mňa stále lepšie ako tie dnešné Emmy, Prie, Jessiky a podobne.... 😬

0silvia0
26. feb 2021

@dori92 jasné, ja mám Magdalénu, mne sa tiež páčia klasické mená🙂

dori92
26. feb 2021

@0silvia0 krásne meno 😍

0silvia0
26. feb 2021

@dori92 no dcéra si to nemyslela dlhé roky, išla ma za výber mena zavraždiť, ale už si po toľkých rokoch zvykla🙈

deti95060810
26. feb 2021

celkom dobre to znie...👍

merrysa
26. feb 2021

@vevinas mne to pride taky trosku jazykolam

saganka
26. feb 2021

Ester Sartorisova mi znie super, kedze sa tam opakuju tie iste hlasky, znie to tak zvucne

drakvak
26. feb 2021

@vevinas Mne sa to páči a ak sa páči vám rodičom, určite dajte, tie viaceré r tam pekne rezonujú. Okrem toho Tamariek nie je veľa, aspoň v našich končinách (zatiaľ poslednáTamara, ktorú som učila, bola ročník 2000 😉)

dmk_1
26. feb 2021

Moja velka kamaratka (10r) sa vola Tamara a v priezvisku dalsie R, nikdy mi to nenapadlo riesit, ale velmi sa mi paci jej meno a aj tak ju kazdy vola Tamka, tak to R vypadlo

iwesska
26. feb 2021

Myslim,ze nehodi,je to velmi krkolomne a obzvlast ak by mala problem s vyslovovanim R. Vybrala by som meno bez R.

tarra6
26. feb 2021

@vevinas Vybrali ste krásne meno (mám doma 🤗). Neviem, prečo riešite priezvisko. O takých 20 rokov sa možno vydá, a bude mať celkom iné priezvisko. 😁

maya_zilina
26. feb 2021

Tamara je velmi pekne meno.. ale mne sa velmi ale ze velmi lubi Aneta..pride mi trosku jemnejsie oproti Tamare... a myslim ze by seklo aj k vasmu priezvisku

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liligreg
26. feb 2021

Tamara je pekne meno, ale tiež si mylsim, že i mení, i priezvisko sú dlhé 🙂 mne sa páči aj Tamia

hell_kitty
1. mar 2021

@vevinas skuste originalnejsie meno lebo meno Tamara má skoro každá druhá
niečo kratsie co sa jednoduchsie vyslovuje ✨
(len moj nazor)❤️

karolinakr
3. mar 2021

@vevinas
Hodit sa to hodí..
Len sa mi do prveho žiada S
Ty kokos Silvia Sartorisova, ako riť na šerbel 👍